Neler Yeni

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

ncp123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Necip
Valla laptopta kullanacaksın iyi ama bi dongle uzatma aparatı bile yok almadıysan pro al bence
Aldım 4 gün oldu alalı 700 e. Kasa masanın altında sorun çıkarmaz gibi bide özel çipi yokmu wireless için nearlink bağlantıda üzmez bence

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,028
İsim
Muhammet Kürkçü
Ah ah ilk roma mızarklarını yiyenler şuan ne yapıyor acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muhammed Yıldırım
Hocam ben şöyle denedim. Uygulamayı sildim mobil veri açtım uçak moduna aldım kapattım wifi geri geçtim. Sonra sıfır temu hesap açtım google dan. Ürünü sepete ekledim. Konunun ilk sayfasında instagram postu yer alıyodu bastım ona, ordan uygulamayı indirdim giriş yaptım hesaba oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne zaman sipariş ettin hocam sen ben bugün verdim kaç güne gelit
Yok hocam yine olmadı, yemin etmiş sanki 10 tane sipariş edenler var bir tane bile çıkmadı bana.

Ömer0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Ömer
işlemcim eski bir süre idarelik kullanıyorum laptopu yeni alacam ileride ama mouse fırsatını kaçırmak istemediğim için almışken şimdide kullanmak istiyorum 125hz ile kullansam işlemciyi yorar mı acaba?

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,028
İsim
Muhammet Kürkçü
işlemcim eski bir süre idarelik kullanıyorum laptopu yeni alacam ileride ama mouse fırsatını kaçırmak istemediğim için almışken şimdide kullanmak istiyorum 125hz ile kullansam işlemciyi yorar mı acaba?
İşlemciyi tabii ki yormaz ama fps oyunlarında takılmayı hissedersin.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,028
İsim
Muhammet Kürkçü
Oyun oynamayacam hocam yazılım için, işlemci baya eski olduğu için yormamam lazım bi süre idare edebilsem yeter
Herhangi bir ofis mouseu ile arasında hiçbir fark olmaz hocam merak etmeyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,716
Üyeler
167,545
Son üye
liang222
Top Bottom