Ürün zaten 1000hz oldugu için şarj konusunda sıkıntı yapmaz bence 800mah bataryasıda var tek fark oysa iyi benceŞarj istasyonu pro da 400 mah batarya vaf
Ürün zaten 1000hz oldugu için şarj konusunda sıkıntı yapmaz bence 800mah bataryasıda var tek fark oysa iyi benceŞarj istasyonu pro da 400 mah batarya vaf
Valla laptopta kullanacaksın iyi ama bi dongle uzatma aparatı bile yok almadıysan pro al benceÜrün zaten 1000hz oldugu için şarj konusunda sıkıntı yapmaz bence 800mah bataryasıda var tek fark oysa iyi bence
Aldım 4 gün oldu alalı 700 e. Kasa masanın altında sorun çıkarmaz gibi bide özel çipi yokmu wireless için nearlink bağlantıda üzmez benceValla laptopta kullanacaksın iyi ama bi dongle uzatma aparatı bile yok almadıysan pro al bence
Ee hayırlı olsun ozamanAldım 4 gün oldu alalı 700 e. Kasa masanın altında sorun çıkarmaz bence.
Yok hocam yine olmadı, yemin etmiş sanki 10 tane sipariş edenler var bir tane bile çıkmadı bana.Hocam ben şöyle denedim. Uygulamayı sildim mobil veri açtım uçak moduna aldım kapattım wifi geri geçtim. Sonra sıfır temu hesap açtım google dan. Ürünü sepete ekledim. Konunun ilk sayfasında instagram postu yer alıyodu bastım ona, ordan uygulamayı indirdim giriş yaptım hesaba oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne zaman sipariş ettin hocam sen ben bugün verdim kaç güne gelit
İşlemciyi tabii ki yormaz ama fps oyunlarında takılmayı hissedersin.işlemcim eski bir süre idarelik kullanıyorum laptopu yeni alacam ileride ama mouse fırsatını kaçırmak istemediğim için almışken şimdide kullanmak istiyorum 125hz ile kullansam işlemciyi yorar mı acaba?
Oyun oynamayacam hocam yazılım için, işlemci baya eski olduğu için yormamam lazım bi süre idare edebilsem yeterİşlemciyi tabii ki yormaz ama fps oyunlarında takılmayı hissedersin.
Herhangi bir ofis mouseu ile arasında hiçbir fark olmaz hocam merak etmeyin.Oyun oynamayacam hocam yazılım için, işlemci baya eski olduğu için yormamam lazım bi süre idare edebilsem yeter
Eyvallah hocam sağolun, renk için sizin öneriniz var mı beyaz istiyorum ama sararma yapmasından korkuyorumHerhangi bir ofis mouseu ile arasında hiçbir fark olmaz hocam merak etmeyin.