D3ATHLY
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,032
sizin kini getirmemek için çaba harcıyor adamlar
Valla ya, unuttular beni
sizin kini getirmemek için çaba harcıyor adamlar
aldım kanka siyah ve beyaz arasında çok fark olur muOnlardan başka kendi önüne çıkması lazım
Hareketler benimki ile full aynı , aynı tarihte sipariş etmişiz.
Bende çıktı bu reklam yeni kullanıcılara özel uygun değilsiniz uyarısı veriyor. Yeni hesap açmama rağmen aynı uyarıyı veriyor
Başımıza gelmez umarım g.oValla ya, unuttular beni
Evet direk USB ile çalışıyor.kablo şarj ediyor ama şarjı konusunda çok emin değilim.3-4 gün oldu kullanali daha şarja takmadım ama hala full gözüküyorhocam bende p modelinden çektim laptopta kullanıcam. bi kaç sorum var cevaplarsanız sevinirim. ilki şarj ünitesi olmadan usb sini direk takıp kullanabiliyormuyuz? alanım dar o yüzden. diğeride kabloyla şarj oluyor mu? son olarak şarjı kaç gün gidiyor?
Dock ve batarya varBeyler bu AJ159 Proyla AJ159 Nearlink in Hz disindaki farki ne bilen varmi
Hocam ben şöyle denedim. Uygulamayı sildim mobil veri açtım uçak moduna aldım kapattım wifi geri geçtim. Sonra sıfır temu hesap açtım google dan. Ürünü sepete ekledim. Konunun ilk sayfasında instagram postu yer alıyodu bastım ona, ordan uygulamayı indirdim giriş yaptım hesaba oldu.Fazladan alabilen varsa satabilecek olan var mı? Kaç telefon denediysem asla olmadı.
Ne zaman sipariş ettin hocam sen ben bugün verdim kaç güne gelitDock ve batarya var
Valla tam belli olmuyor bazısına erken bazısına geç geliyorHocam ben şöyle denedim. Uygulamayı sildim mobil veri açtım uçak moduna aldım kapattım wifi geri geçtim. Sonra sıfır temu hesap açtım google dan. Konunun ilk sayfasında instagram postu yer alıyodu bastım ona, ordan uygulamayı indirdim giriş yaptım hesaba oldu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne zaman sipariş ettin hocam sen ben bugün verdim kaç güne gelit
Dock nedir nearlink modeldede zaten 800 mah batarya yokmu?Dock ve batarya var
Şarj istasyonu pro da 400 mah batarya vafDock nedir nearlink modeldede zaten 800 mah batarya yokmu?