Neler Yeni

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
987
İsim
Y K

Cardatore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Varol Can
hocam bende p modelinden çektim laptopta kullanıcam. bi kaç sorum var cevaplarsanız sevinirim. ilki şarj ünitesi olmadan usb sini direk takıp kullanabiliyormuyuz? alanım dar o yüzden. diğeride kabloyla şarj oluyor mu? son olarak şarjı kaç gün gidiyor?
Evet direk USB ile çalışıyor.kablo şarj ediyor ama şarjı konusunda çok emin değilim.3-4 gün oldu kullanali daha şarja takmadım ama hala full gözüküyor

ncp123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Necip
Beyler bu AJ159 Proyla AJ159 Nearlink in Hz disindaki farki ne bilen varmi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muhammed Yıldırım
Fazladan alabilen varsa satabilecek olan var mı? Kaç telefon denediysem asla olmadı.

ademoney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Adem Oney
Fazladan alabilen varsa satabilecek olan var mı? Kaç telefon denediysem asla olmadı.
Hocam ben şöyle denedim. Uygulamayı sildim mobil veri açtım uçak moduna aldım kapattım wifi geri geçtim. Sonra sıfır temu hesap açtım google dan. Ürünü sepete ekledim. Konunun ilk sayfasında instagram postu yer alıyodu bastım ona, ordan uygulamayı indirdim giriş yaptım hesaba oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dock ve batarya var
Ne zaman sipariş ettin hocam sen ben bugün verdim kaç güne gelit

Gurkanpiro

80+ Platinum
Hocam ben şöyle denedim. Uygulamayı sildim mobil veri açtım uçak moduna aldım kapattım wifi geri geçtim. Sonra sıfır temu hesap açtım google dan. Konunun ilk sayfasında instagram postu yer alıyodu bastım ona, ordan uygulamayı indirdim giriş yaptım hesaba oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne zaman sipariş ettin hocam sen ben bugün verdim kaç güne gelit
Valla tam belli olmuyor bazısına erken bazısına geç geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,716
Üyeler
167,545
Son üye
liang222