- Reaksiyon skoru
- 282
- Konu Sahibi Konu Sahibi
O nedir sadece direk dansı gördüm koşarak çıtkımİçeride Avret mahalli gördün mü hocam ?
O nedir sadece direk dansı gördüm koşarak çıtkımİçeride Avret mahalli gördün mü hocam ?
O nedir sadece direk dansı gördüm koşarak çıtkım
Ben anlamadım dalga falan geçmiyorum bu ciddi bir konu değilmi?Dalga mı geçiyorsunuz diye okudum. Geçmiyormuşsunuz. Şaka gibi.
girişten girince sol tarafta odalar var orta kısma yani drek dansının orda abla oluyor sonra E tuşuna basıyorsunO nedir sadece direk dansı gördüm koşarak çıtkım
Bir görev bittiği zaman Franklin kendini gece kulübünde buluyordu arkadaş haklıKesin kendi gitmiştirasadas
Biliyorum bitirdimBir görev bittiği zaman Franklin kendini gece kulübünde buluyordu arkadaş haklı
Galiba haklısın internette çoğu kaynak öyle diyordu 1-2 kaynak günah diyordu diye bir sormak istedim teşekkür ederimGerçek hayatta yapmadığın sürece sıkıntı olmaz diye düşünüyorum sonuçta sanal bir dünyada yapıyorsun gerçek dünyada yapmıyorsun.
Onlara inanmayın derim pek güzelim dinimizi kirletiyorlar insanlara herşeyi yasaklıyorlar maalesef.Galiba haklısın internette çoğu kaynak öyle diyordu 1-2 kaynak günah diyordu diye bir sormak istedim teşekkür ederim