Arkadaşlar aula f75 kullanıyorum bir tanede kardeşime almak istedim ama stok bitmiş ve ikinci elde bile en uygun 2000tl. Aula f75 alternatifi bi klavye önerebilir misiniz? Yurtiçi yurtdışı önemsiz bütçeyi aşmasa yeterli.
Ajazz dkm bakayım hocam ikinci elden. Başka tavsiyelerinizde olursa değerlendiririm.![]()
AKKO MONSGEEK MG75W Midnight Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Type: Linear Actuation Force: 50gf ± 5gf Total Travel: 3.3mm Pre-Travel: 2.0 ± 0.6mm Tactile Position: N/A Tactile Force: N/A ( Terimler İngilizce Olarak Listelenmiştir ) Kullanıcıların lehimleme…www.gaming.gen.tr
Hocam şu an bu var sadece sanırım.
İyzico %15 + 300 tl indirimi ile 1700 civarı oluyor.
Bide sarı siteden ajazz dkm200 bulabilirsiniz 1-1.5k arasına. Tabi bütçe artarsa aula daha iyi bunlardan.
Teşekkür ederim tekrardan.Ben size link bırakayım hocam direkt.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasası beyaz olan modeldeki switchler tactile diye biliyorum, o yüzden diğeri de linear diye tahmin ediyorum. Ses olarak ikisi de yakın ama tactile veya linear olması sizin için önemliyse ufak bir araştırın derim.
300 tl indirim ekstra kupon felan mı yoksa sepet indirimi mi? Şuan 2.4K gözüküyor fiyatı![]()
AKKO MONSGEEK MG75W Midnight Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Type: Linear Actuation Force: 50gf ± 5gf Total Travel: 3.3mm Pre-Travel: 2.0 ± 0.6mm Tactile Position: N/A Tactile Force: N/A ( Terimler İngilizce Olarak Listelenmiştir ) Kullanıcıların lehimleme…www.gaming.gen.tr
Hocam şu an bu var sadece sanırım.
İyzico %15 + 300 tl indirimi ile 1700 civarı oluyor.
Bide sarı siteden ajazz dkm200 bulabilirsiniz 1-1.5k arasına. Tabi bütçe artarsa aula daha iyi bunlardan.
300 tl ve %15 iyzico hesabınıza yatıyor sanal kart gibi kullanabiliyorsunuz veya istanbulkart üzerinden kartınıza çekebilirsiniz.300 tl indirim ekstra kupon felan mı yoksa sepet indirimi mi? Şuan 2.4K gözüküyor fiyatı
Dediğiniz gibi iyidir ama 1500'ü geçemem maalesef.
Dkm200 kafama yattı hocam açıkçası. Sadece sağ üstteki top hoşuma gitmedi oyuncak gibi ama dert değil olsun o kadar![]()
Redragon Brahma K586RGB Red Switch Optik Mekanik Türkçe Kablolu Gaming Klavye
Dikkat, lütfen! Redragon K586 BRAHMA, her biri benzersiz, sıra dışı ve pratik Redragon klavye özelliklerinin harmanlandığı evde. Gerçek ALL-IN-ONE profesyonel donanım, destansı kombinasyon.www.gaming.gen.tr
Tam boyut isterseniz en düzgünü budur.
Bunda da iyzico indirimi geçerli ama dkm200 varken bunu tavsiye etmem ben. Switchleri kaliteli değil. İlla tam boyut isterseniz hot swap özelliği olduğu için alınabilir onun harici tavsiye etmiyorum.
Hocam onu çıkarabilirsiniz istiyorsanız. Hatta aynı boyutlarda knob bulursanız değiştirirsiniz.Dkm200 kafama yattı hocam açıkçası. Sadece sağ üstteki top hoşuma gitmedi oyuncak gibi ama dert değil olsun o kadar![]()