FurkanEkici
80+ Bronze
- Katılım
- 8 Temmuz 2022
- Mesajlar
- 526
- Reaksiyon skoru
- 149
guncelleme varmi kargoda
cin ici transferde benimki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
cin ici transferde benimki
hayır ek ücret gelmiyor. o düğmenin psikolojik olduğunu düşünüyorum. çünkü ben çok aldığım için gümrükte çakışmasınlar diye kimisini hızlandırıyorum kimisini hızlandırmıyorum ama yine aynı zamanda giriş yapıyorlar.sipariş verdim, kargo hızlandıra bastım merak edip. Ek ücretlendirme olur mu?
nasıl veriyor kredi1000 vermeye yine devam ediyor. 22. yi aldım şimdi. 1000 TL kredi vereceği için 23. üyü de stok kalırsa yarın veya yarından sonra almış olurum.
Bu 1000 olayı nehocam1000 vermeye yine devam ediyor. 22. yi aldım şimdi. 1000 TL kredi vereceği için 23. üyü de stok kalırsa yarın veya yarından sonra almış olurum.
Bizim 25 ocaktakiler gelmedi daha.1 3 şubat alıpta elıne ulaşan varmı acaba
uçak ertelendi bi sonrakine binecek diyo müşteri hizmetleri1 3 şubat alıpta elıne ulaşan varmı acaba