❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

nasıl veriyor kredi
Değerli arkadaşlar bu wincredit konusunda bu sayfada veya özelden çok fazla mesaj alıyorum, her birini de cevaplamaya çalışıyorum. Hepimiz için kolay olması açısından merak edenler geçmiş mesajlarımı incelesinler ve wincredit etknliği hakkında fikir sahibi olabilirler. Bu sayfada tekrar tekrar açıklama yapmayayım.1-2 tane alacaklar için en ekonomik yöntem bu konu başlığında arkadaşın paylaştığı yöntemdir ve kendisine teşekkür ederim. Ben o yöntemle 5 farklı cihazdan faydalandım. Benim wincredit olayım temu ile inat ve eğlence. Şu an 23. siparişe doğru yolculuğum devam ediyor. Temu kredi veriyor bende onların parasıyla mouse alıyorum (Ortalama maliyetim 750 TL civarı).
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam wincredit yazınca bu uyarı çıkıyor tam olarak açılmadığı için katılamıyorsun yazıyor alt taraflara inince aj159 pro var sepete ekleyince fiyat 1464 tl bu kredi iadesini nasıl alabilirim.
Etkinlik açılmadıysa, sana teklif edilmediyse katılamazsın. Başka bir yolu yok.

Değerli arkadaşlar bu wincredit konusunda bu sayfada veya özelden çok fazla mesaj alıyorum, her birini de cevaplamaya çalışıyorum. Hepimiz için kolay olması açısından merak edenler geçmiş mesajlarımı incelesinler ve wincredit etknliği hakkında fikir sahibi olabilirler. Bu sayfada tekrar tekrar açıklama yapmayayım.1-2 tane alacaklar için en ekonomik yöntem bu konu başlığında arkadaşın paylaştığı yöntemdir ve kendisine teşekkür ederim. Ben o yöntemle 5 farklı cihazdan faydalandım. Benim wincredit olayım temu ile inat ve eğlence. Şu an 23. siparişe doğru yolculuğum devam ediyor. Temu kredi veriyor bende onların parasıyla mouse alıyorum (Ortalama maliyetim 750 TL civarı).
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Etkinlik açılmadıysa, sana teklif edilmediyse katılamazsın. Başka bir yolu yok.
Hocam 23.siparişi nasıl yaptınız 😂
Birde her siparişte aynı TC kimlik numarası kullandınız değil mi ?
Ek olarak wincredit konunuzu iletirmisiniz 170sayfa olmuş konu bulmak biraz zor

Hocam 23.siparişi nasıl yaptınız 😂
Birde her siparişte aynı TC kimlik numarası kullandınız değil mi ?
Ek olarak wincredit konunuzu iletirmisiniz 170sayfa olmuş konu bulmak biraz zor
Her 5 siparişte farklı tc.. wincredit için açılmış konu yok. geçmiş mesajlarımda bahsettim nasıl yaptığımı

Ne Zaman Gelir Sizce

Ekler

• IMG_2066.jpeg
    IMG_2066.jpeg
    337.8 KB · Hit: 102
Her 5 siparişte farklı tc.. wincredit için açılmış konu yok. geçmiş mesajlarımda bahsettim nasıl yaptığımı
Hayır hocam konudan bahsetmiyorum hali hazırda konuştuğumuz konuda yazmışsınız zaten oradan yazdığınız mesajın ilkini sormuştum

Agalar farklı android telefonda yeni instagram mail ve temu hesabıyla denedim 990 tl gözüküyor. Fazladan alan varsa 1000 TL verebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,586
Üyeler
174,585
Son üye
yusufcelik16
Geri