ZEO.
80+
- Reaksiyon skoru
- 168
Yine ihtimal yok hocam %90 iptal edilireyvallah hocam fok balığı gibi hayal edebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Otobuscu06 telefonlarımız gelecek galiba hocam![]()
Yine ihtimal yok hocam %90 iptal edilireyvallah hocam fok balığı gibi hayal edebilirsiniz
@Otobuscu06 telefonlarımız gelecek galiba hocam![]()
Ben zamanında hepsiburadadan 4070 almıştım 16k yaGelmez beyler imkanı yok.
Bu tarz bi urun denk gelmisti almıştım ürün kargoya verildikten sonra kargodan geri cağrılıp iptal edildi.
ankara hocamBoy 178 kilo 98 gögüs 110 bel 106 basen 69 balık etliyim hocam
Bende teşekkür ederim yeriniz neresi cumartesi kahve içmeye gidelim
İndirim paylaşılan grup nedir? nasıl katılabilirimBence yine iyi dayandı ben paylaşmadan 5-6 dk önce telegramda da paylaşılmış bu fiyata gelirse cidden sağlam indirim
anlastık3 tane mi hocam fazla size o kadar ya birine siyabente verdiniz birini de ben alayım 15k dan.Tam alacaktım yetişemedim ya
kaç mesela senin için uygun fiyat merak ettimÜrün gönderilirse ve uygun fiyata satmak isteyen olursa alabilirim.
Sırf telefonu alıp sizinle tanışmaya Ankara'ya gelirim hocam otobüsle.İzmirden 10 saate yakın sürer herhaldeanlastık![]()
Hazırlanıyora geçti hadi bakalım.Bende çektim 1 adet, bekliyoruz büyük ihtimalle iptal gelir. Hanıma veririm veya 25 gibi satarım![]()
20k meselakaç mesela senin için uygun fiyat merak ettim
şu anda didim rize aracındayım az sonra izmirde olacağım 23.55 izmirden kalkıyorumSırf telefonu alıp sizinle tanışmaya Ankara'ya gelirim hocam otobüsle.İzmirden 10 saate yakın sürer herhalde