diekatze
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 631
İkili görüşme yapıyorsunuz, konuyu dağıtıyorsunuz. Sizin konuşmanızı mı takip edelim konu hakkındaki gelişmeleri mi?Hocam burası msn mi, özelden neden konuşalım?
İkili görüşme yapıyorsunuz, konuyu dağıtıyorsunuz. Sizin konuşmanızı mı takip edelim konu hakkındaki gelişmeleri mi?Hocam burası msn mi, özelden neden konuşalım?
Niye olmasın neler satıldı bugüne kadar elbette ki normal şartlarda 14k ya inmesini beklemeyiz ama zamanında %40-50 indirimlere şaşırmıyorduk. Gelirse ve sistemsel bir hata yoksa baya sağlam indirim olmuş oluyorSağlam indirim ne alaka knk isteyerek bu fiyattan satma imkanları yok
Tr sartlarinda 400 liralık isiticiya 100 liraya sattı diye Mediamarkt arayıp benden iade etmemi istediler. Bu fiyata imkansız bide tr sartlarinda, keşke gelseİnşallah gelir de şu forumdakilerin yüzü güler hep kötü düşünüyorsunuz.
evet niye olmasın ki vergisiz hali daha düşük , bu tarz firmaların bu ürünleri daha ucuza temin ettiği de olmuşturNiye olmasın neler satıldı bugüne kadar elbette ki normal şartlarda 14k ya inmesini beklemeyiz ama zamanında %40-50 indirimlere şaşırmıyorduk. Gelirse ve sistemsel bir hata yoksa baya sağlam indirim olmuş oluyor
Dostum thh den kazansan bile Trendyol avukatları sağlam dikkat ettoplam 2 sayfalık yasal maddeler ve yargıtay kararları, kanunları içeren THH başvuru dilekçem hazırda bekliyor iptal etsinler de yapıştırayım sisteme
Ben ikili görüşme yapmadım sadece gelmez dedim konuda tek mesajım var bununla birlikte 2 oldu. Millette genelde gelişmeler üzerinden konuşuyor özelden konuşma talep etmeniz ilginç, sonuç olarak burası forum.İkili görüşme yapıyorsunuz, konuyu dağıtıyorsunuz. Sizin konuşmanızı mı takip edelim konu hakkındaki gelişmeleri mi?
İnşallah gelir de gelirse çok garip olurNiye olmasın neler satıldı bugüne kadar elbette ki normal şartlarda 14k ya inmesini beklemeyiz ama zamanında %40-50 indirimlere şaşırmıyorduk. Gelirse ve sistemsel bir hata yoksa baya sağlam indirim olmuş oluyor
ne yapacaklar beni mi vuracaklarDostum thh den kazansan bile Trendyol avukatları sağlam dikkat et
Yok zaten senin nezdinde demedim, önceki sayfaları incelersen saçma mesajlaşmalar var, neyse....Ben ikili görüşme yapmadım sadece gelmez dedim konuda tek mesajım var bununla birlikte 2 oldu. Millette genelde gelişmeler üzerinden konuşuyor özelden konuşma talep etmeniz ilginç, sonuç olarak burası forum.
Hocam öncelikle sakin oluntoplam 2 sayfalık yasal maddeler ve yargıtay kararları, kanunları içeren THH başvuru dilekçem hazırda bekliyor iptal etsinler de yapıştırayım sisteme
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet niye olmasın ki vergisiz hali daha düşük , bu tarz firmaların bu ürünleri daha ucuza temin ettiği de olmuştur
Trendyol nereden bulduysa avukatları kaybettiklerini görmedimne yapacaklar beni mi vuracaklar![]()
bana aşağı yukarı birkaç sebepten dava açabilir onlardan sıyrılırım hiçbir şekilde şahsıma uyan iddialar değil hiçbiriTrendyol nereden bulduysa avukatları kaybettiklerini görmedimDiğer platformlarda kazanan çok. Thh kazansan ekstra dava açıp orda kazanıp masrafları sana kitleyebilirler
![]()
Satıcı teknosa, eğer iptal olursa thhde muhatap teknosa.Dostum thh den kazansan bile Trendyol avukatları sağlam dikkat et