Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Iphone 13 128 GB 13500 TL

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Kerem Uyar
Hocam burası msn mi, özelden neden konuşalım?
İkili görüşme yapıyorsunuz, konuyu dağıtıyorsunuz. Sizin konuşmanızı mı takip edelim konu hakkındaki gelişmeleri mi?

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,382
İsim
Kadir
Sağlam indirim ne alaka knk isteyerek bu fiyattan satma imkanları yok
Niye olmasın neler satıldı bugüne kadar elbette ki normal şartlarda 14k ya inmesini beklemeyiz ama zamanında %40-50 indirimlere şaşırmıyorduk. Gelirse ve sistemsel bir hata yoksa baya sağlam indirim olmuş oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
BEKİR ALTIN
İnşallah gelir de şu forumdakilerin yüzü güler hep kötü düşünüyorsunuz.
Tr sartlarinda 400 liralık isiticiya 100 liraya sattı diye Mediamarkt arayıp benden iade etmemi istediler. Bu fiyata imkansız bide tr sartlarinda, keşke gelse 😅

~helloworld

80+ Bronze
toplam 2 sayfalık yasal maddeler ve yargıtay kararları, kanunları içeren THH başvuru dilekçem hazırda bekliyor iptal etsinler de yapıştırayım sisteme
Mesaj otomatik birleştirildi:

Niye olmasın neler satıldı bugüne kadar elbette ki normal şartlarda 14k ya inmesini beklemeyiz ama zamanında %40-50 indirimlere şaşırmıyorduk. Gelirse ve sistemsel bir hata yoksa baya sağlam indirim olmuş oluyor
evet niye olmasın ki vergisiz hali daha düşük , bu tarz firmaların bu ürünleri daha ucuza temin ettiği de olmuştur

Checkmate

80+ Silver
İkili görüşme yapıyorsunuz, konuyu dağıtıyorsunuz. Sizin konuşmanızı mı takip edelim konu hakkındaki gelişmeleri mi?
Ben ikili görüşme yapmadım sadece gelmez dedim konuda tek mesajım var bununla birlikte 2 oldu. Millette genelde gelişmeler üzerinden konuşuyor özelden konuşma talep etmeniz ilginç, sonuç olarak burası forum.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,846
İsim
Oğuz
İnşallah gelir de gelirse çok garip olur

Gelirse satmak isteyenler 25 bine alırım

~helloworld

80+ Bronze

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Kerem Uyar
Ben ikili görüşme yapmadım sadece gelmez dedim konuda tek mesajım var bununla birlikte 2 oldu. Millette genelde gelişmeler üzerinden konuşuyor özelden konuşma talep etmeniz ilginç, sonuç olarak burası forum.
Yok zaten senin nezdinde demedim, önceki sayfaları incelersen saçma mesajlaşmalar var, neyse....

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
berkay
toplam 2 sayfalık yasal maddeler ve yargıtay kararları, kanunları içeren THH başvuru dilekçem hazırda bekliyor iptal etsinler de yapıştırayım sisteme
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet niye olmasın ki vergisiz hali daha düşük , bu tarz firmaların bu ürünleri daha ucuza temin ettiği de olmuştur
Hocam öncelikle sakin olun 😂

~helloworld

80+ Bronze
Trendyol nereden bulduysa avukatları kaybettiklerini görmedim 😅 Diğer platformlarda kazanan çok. Thh kazansan ekstra dava açıp orda kazanıp masrafları sana kitleyebilirler ☺️
bana aşağı yukarı birkaç sebepten dava açabilir onlardan sıyrılırım hiçbir şekilde şahsıma uyan iddialar değil hiçbiri

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Kerem Uyar
Top Bottom