🔥İndirim Enermax LİQMAXFLO ARGB 420 mm 3250 TL + %15 iyzico

Ben denediğimde sonuçlar böyle olmuyor. 5800x varken işlemci çok ısınıyor diye özellikle değiştirdim. Üstte daha serin oldu. PC hocasının videosunda da benimle aynı sonuçlar var sana attığım.
Hortumun konumu da önemli ön tarafta iken hortum üstte olunca farkı oluyor. Kasadan kasaya farklılık da gösterebilir. Görüntü olarak üstte hortum ön tarafa doğru güzel duruyor ama performans için önde hortum altta daha iyi oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amann işlemci 3 derece serin çalışacak diye öne koymaya gerek yok. Bu sefer iç ısı artıyor ekran kartının bağlantısı bile sıcak kalıyor hotspot ciddi artıyor. O yüzden keyfe kalmış.

Sırf öne takmak zorunda kalcam diye alamıyorum ya :D

Selamlar. 360mm enermax ile Arctic III 360 arasında kaldım. Hangisi daha iyi fiyattan bağımsız bilenler yardımcı olabilir mi?

Hortumun konumu da önemli ön tarafta iken hortum üstte olunca farkı oluyor. Kasadan kasaya farklılık da gösterebilir. Görüntü olarak üstte hortum ön tarafa doğru güzel duruyor ama performans için önde hortum altta daha iyi oluyor.

Amann işlemci 3 derece serin çalışacak diye öne koymaya gerek yok. Bu sefer iç ısı artıyor ekran kartının bağlantısı bile sıcak kalıyor hotspot ciddi artıyor. O yüzden keyfe kalmış.
Valla dediğim gibi ben üstte taktığımda daha serin çalıştırdım. Hortum altta olmasının sebebi içindeki hava boşluğu onu düzenlemek için hortumu alta alıyorlar. İçindeki sıvı azsa ses yapıyor ve suyu tam gönderemiyor.

10 numara mal. Arctic ile kapışıyor. Ama fiyattan dolayı Arctic’ten daha iyi. Radyatör kalınlığı Arctic ile aynı, fanları aynı. Ha Arctic almışsın ha bunu. Gayet sessiz ve performanslı çalışan bir model. Kasasına sığan alsın kesinlikle. Geleceğe yatırım.

Sorusu olan varsa yardımcı olabilirim. Fiyatta iyiymiş baya. Ben 3700’den %20 indirimli almıştım. Böyle daha da ucuza geliyor. Beleş resmen. 😃

IMG_4238.jpeg

O kadarını bende düşündüm anlatmak istediğim mantıklı bir işmidir?
Konuda konuştuk dostum zaten iki türlüde mantıklı hortumları alta getir yeter.

10 numara mal. Arctic ile kapışıyor. Ama fiyattan dolayı Arctic’ten daha iyi. Radyatör kalınlığı Arctic ile aynı, fanları aynı. Ha Arctic almışsın ha bunu. Gayet sessiz ve performanslı çalışan bir model. Kasasına sığan alsın kesinlikle. Geleceğe yatırım.

Sorusu olan varsa yardımcı olabilirim. Fiyatta iyiymiş baya. Ben 3700’den %20 indirimli almıştım. Böyle daha da ucuza geliyor. Beleş resmen. 😃

Alıntıyı görüntüle
Şu kasada gözüme çarpan tek şey TOXİC olur :D

Konuda konuştuk dostum zaten iki türlüde mantıklı hortumları alta getir yeter.

Şu kasada gözüme çarpan tek şey TOXİC olur :D

Yıllardır aradığım kart, hem de Extreme Edition. 😂 Tek sorunu fanların RGB’si yanmaması. Sırf bu yüzden satacam kartı. 🤦‍♂️

İşlemci en serin soğutucu kasanın önünde iken çalışır, üst tarafta kasa içinden nispeten daha sıcak hava gelir.

Geri