Ankara'da kaliteli berber önerisi

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,028
Saçıma farklı bir şey yaptırmak istiyorum. Yanları al üstü kalsından sıkıldım. Kafama uygun bir şey yaptırmak istiyorum. Profesyonel bir yer arıyorum. Var mı öneriniz? Fiyat fark etmez.

Madem fiyat fark etmiyor Kadir Alkan

İyi midir hocam? Kart geçerli mi?
Muhtemelen TR genelinde en iyilerden biri. Kart geçerli yıllar önce olmuştum. Para fark etmez demişsin ama yine de söyleyeyim binli TL'leri bulmuştur buranın fiyatı. Önceden bile çok pahalıydı.

Muhtemelen TR genelinde en iyilerden biri. Kart geçerli yıllar önce olmuştum. Para fark etmez demişsin ama yine de söyleyeyim binli TL'leri bulmuştur buranın fiyatı. Önceden bile çok pahalıydı.
Ya artık ankarada tıraş fiyatları sanırım 500₺ falanmış. Artık cidden düzgün bir şey istiyorum. Vercez mecbur.

Ya artık ankarada tıraş fiyatları sanırım 500₺ falanmış. Artık cidden düzgün bir şey istiyorum. Vercez mecbur.
Sadece kaş alma 750 TL yazmışlar yorumda. Saç da 2-3 bin vardır galiba. Saç için ne kadar değer bilmiyorum.

250tl veriyorum adam ne tarif edersem onu yapiyor :D Nolmus bu fiyatlara

Hocam 1000₺ civarı var mı
Trend var hocam oraya bak istersen. Max 1000 TL'dir belki de daha düşük fiyatlarını bilmiyorum 2025'deki ama iyi kesiyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Trend var hocam oraya bak istersen. Max 1000 TL'dir belki de daha düşük fiyatlarını bilmiyorum 2025'deki ama iyi kesiyorlar.
600 müş sadece saç.

Geri