Muhtemelen TR genelinde en iyilerden biri. Kart geçerli yıllar önce olmuştum. Para fark etmez demişsin ama yine de söyleyeyim binli TL'leri bulmuştur buranın fiyatı. Önceden bile çok pahalıydı.İyi midir hocam? Kart geçerli mi?
böbreğini satmaya hazırlanİyi midir hocam? Kart geçerli mi?
Ya artık ankarada tıraş fiyatları sanırım 500₺ falanmış. Artık cidden düzgün bir şey istiyorum. Vercez mecbur.Muhtemelen TR genelinde en iyilerden biri. Kart geçerli yıllar önce olmuştum. Para fark etmez demişsin ama yine de söyleyeyim binli TL'leri bulmuştur buranın fiyatı. Önceden bile çok pahalıydı.
ben haydar abiye 350 veriyorum her şey dahilYa artık ankarada tıraş fiyatları sanırım 500₺ falanmış. Artık cidden düzgün bir şey istiyorum. Vercez mecbur.
Sadece kaş alma 750 TL yazmışlar yorumda. Saç da 2-3 bin vardır galiba. Saç için ne kadar değer bilmiyorum.Ya artık ankarada tıraş fiyatları sanırım 500₺ falanmış. Artık cidden düzgün bir şey istiyorum. Vercez mecbur.
Ben cezmi abide 200 liraya saçı kestiriyomben haydar abiye 350 veriyorum her şey dahil
Trend var hocam oraya bak istersen. Max 1000 TL'dir belki de daha düşük fiyatlarını bilmiyorum 2025'deki ama iyi kesiyorlar.Hocam 1000₺ civarı var mı
600 müş sadece saç.Trend var hocam oraya bak istersen. Max 1000 TL'dir belki de daha düşük fiyatlarını bilmiyorum 2025'deki ama iyi kesiyorlar.