Neler Yeni

❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

8 şubatta sipariş ettim, desteğe ulaşmam lazımmı? ulaşsam ne diyeceğim?
1739611694064.png

Beyler benim üründeki dongle düşmüş sanırım aj159p almıştım bugün elime ulaştı ve dongle ı yok istasyonu vs herşeyi çok iyi eksik ürün talebinde bulunacak olsam temu yollar mı yoksa ürün iadesi mi yapacağım? Vergileri de geri öder değil mi

Beyler benim üründeki dongle düşmüş sanırım aj159p almıştım bugün elime ulaştı ve dongle ı yok istasyonu vs herşeyi çok iyi eksik ürün talebinde bulunacak olsam temu yollar mı yoksa ürün iadesi mi yapacağım? Vergileri de geri öder değil mi
Dongle üstünde yada mouse arkasında içindeki kapakta olabilir. Eğer yoksa müşteri hizmetlerine yaz ya para iadesi yapar ürün sizde kalır yada geri gönderin der. Vergi iadesi istiyorum diye belirtmeniz lazim

200 sayfa var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Halen indirimi varmı yani aga çüş

200 sayfa var

Halen indirimi varmı yani aga çüş
Şuan pro stok yok ,en son yenilenmesi 4-5 gün sürdü. Istersen p modeli alabilirsin şimdilik. Veya pro stoklarını kontrol et.

düzgün kaymıyo mu
Bende fena değil ,yani kaliteli skatez kullanmadım hiç ama normal kullanıcı için yeterli bence

Dongle üstünde yada mouse arkasında içindeki kapakta olabilir. Eğer yoksa müşteri hizmetlerine yaz ya para iadesi yapar ürün sizde kalır yada geri gönderin der. Vergi iadesi istiyorum diye belirtmeniz lazim
Mouse un altındaymış hocam nerdeyse iade ediyordum da kurulumu yapamadım

Geri