Ülkeye Katana sokabilir miyim?

UnlegitPanda

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
758
Bir kaç ay sonra Japonya'ya tatile gideceğim yanımda bir sürü hatıra eşya getirmeyi düşünüyorum ayrıca katana satın almak istiyorum. Sorum şu katanayı uçakla ülkeye sokabilir miyim?

Bagaj bölümünde taşınabiliyor.
tasinmiyor hatta tasinmadigi icin japonyada turistlere kesici olmayan katanalar satılıyor tasinsa bile ülkeye almazlar kesici alet tasirken yakalandigin icin hapse bile girersin aç oku mevzuatı yasaları herhangi bir türevi kılıç üzerinde yakalanırsa cezası var

Bir kaç ay sonra Japonya'ya tatile gideceğim yanımda bir sürü hatıra eşya getirmeyi düşünüyorum ayrıca katana satın almak istiyorum. Sorum şu katanayı uçakla ülkeye sokabilir miyim?
Kral ninja mı olacan ne yapcan.

tasinmiyor hatta tasinmadigi icin japonyada turistlere kesici olmayan katanalar satılıyor tasinsa bile ülkeye almazlar kesici alet tasirken yakalandigin icin hapse bile girersin aç oku mevzuatı yasaları herhangi bir türevi kılıç üzerinde yakalanırsa cezası var
Dostum internette bileylenmemiş katanaları Japonya'dan Türkiye'ye getiren Türkler var.

bende almak istiyorum bi katana ama gerçekten bileylenmiş güzel şeyler 150 dolardan başlıyor,zaten onlarıda getirtsek bile devlet vemiyor 30 euro sınırı yüzünden

bende almak istiyorum bi katana ama gerçekten bileylenmiş güzel şeyler 150 dolardan başlıyor,zaten onlarıda getirtsek bile devlet vemiyor 30 euro sınırı yüzünden
giden birine getirtebilir yada burada yaptırabilirsin

tanıdık olmasını geçtim hayatımda hiç bıçak döven bir yer görmedim,sanırım hayal olarak kalıcak yada çok para biriktirip alıcam
Ben bu yaz gidip şansımı deneyeceğim en kötü bileylenmemiş alırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,657
Üyeler
187,867
Son üye
cagatayyrj
Geri