ahusak
80+
- Reaksiyon skoru
- 74
yazdım desteğe bakalım bir şey diyecekler miİnşallah hocam. Beni bu güncelleme biraz umutlandırdı. 14 şubatta güncelleme atınca. Belki de şu anda tr de gümrükte olabilir.
yazdım desteğe bakalım bir şey diyecekler miİnşallah hocam. Beni bu güncelleme biraz umutlandırdı. 14 şubatta güncelleme atınca. Belki de şu anda tr de gümrükte olabilir.
Hocam bota bağlayıp duruyor bir şey yapmıyor vallayazdım desteğe bakalım bir şey diyecekler mi
Geççen bir arkadaş yetkili biriyle görüşmek istiyorum falan demişti onu deneyeceğimHocam bota bağlayıp duruyor bir şey yapmıyor valla
Mng den Baska kargoya verilmemesi bı arkadaşınkı aras a verılmışMng olayı ne? Benimkide mng ye verilmiş
benimkini tutup salladığımda bir sorun yok ama elimi sol tıkın üzerine hafif dokunduruyorum basmıyorum hiç parmağımı koyuyorum sacede öyle sallıyorum tıkır tıkır ses geliyorsol tık ilk günden gıcırdamaya başladı
gumruge gırmesı lazım benımde oyle oldu bi çıkamadıBenimki böyle
Hocam çok bekletiyorMng olayı ne? Benimkide mng ye verilmiş
Bekleyecez mecburgumruge gırmesı lazım benımde oyle oldu bi çıkamadı
ayın 9 unda vermiştim sipariş güncellenmiş. Uçuş bekliyoz bakalım
hocam ben de konuştum aynı şekilde. Bizim mouse aynı uçakta gelecek muhtemelenAlıntıyı görüntüle
dün musteri temsilcisiyle konustum gercekten işlemi hızlandırdı
evet evet olabilirhocam ben de konuştum aynı şekilde. Bizim mouse aynı uçakta gelecek muhtemelen