uçuş gecikmesi diyor bide di miAyın 9unda verdim sipariş hala gümrük beyan bilgileri gönderildide bekliyor bakalım ne zaman gelcek
evet öyle 1-3 gün gecikecekmişuçuş gecikmesi diyor bide di mi
harbiya bendede aynısını diyorevet öyle 1-3 gün gecikecekmiş
Nası talep açılıyorharbiya bendede aynısını diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Seni özleyeceğim Naoura Ahmad...
Şaka maka söylerseniz talep açıyor erken gelsin diye işe yarar felan dedi bana
Botla konuştuğun sohbette müşteri hizmetlerine ağlanmayı talep edersen sana seçenek sunacaktır.Nası talep açılıyor
Canli müşteri hizmeti kısmı nerde kanka
Bende ayın 9'unda verdim siparişi. Şuan uçakta uçuyor ve Türkiye'ye geliyor.Ayın 9unda verdim sipariş hala gümrük beyan bilgileri gönderildide bekliyor bakalım ne zaman gelcek
Saçma bişey olmuş ayın 2 sinde verdi daha bugün yeni gümrüğe gelmiş aulam 9 günde gelmişti bu çok uzadıAyın 7sinde sabah eşimin hesabından verdim bugün dağıtım şubesine geldi. Bende kendi hesabımdan 17:30'da verdim hala hava alanı beklemede gözüküyor.
Evet. Bride 2 hesaptan verdim birisi sabah verdim diğerini 17:30'da verdim 17:30'da verdiğim hala beklemede ne zaman alacaklar belli değil.Saçma bişey olmuş ayın 2 sinde verdi daha bugün yeni gümrüğe gelmiş aulam 9 günde gelmişti bu çok uzadı
Yenilendiğinde aktif olursam yazarım hocamPro'nun stoğu yenilendiğinde haber verebilir misiniz?