❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Stok yokken diğer ucuz modellere de indirim uygulamaması normal mi

Ulan ne değişik müşteri hizmetleri BU ÇİNLİLER ÇOK OLMAYA BAŞLADI :)
1739657282108.png

harbiya bendede aynısını diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Seni özleyeceğim Naoura Ahmad...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şaka maka söylerseniz talep açıyor erken gelsin diye işe yarar felan dedi bana
kanka yeni güncelleme geldi bende 14 şubatta havaalanına vardı deniyor bazı kişilerin kargosu 15 şubatta uçağa binip 16sında gelmiş türkiyeye
1739686415941.png

kanka yeni güncelleme geldi bende 14 şubatta havaalanına vardı deniyor bazı kişilerin kargosu 15 şubatta uçağa binip 16sında gelmiş türkiyeye
Alıntıyı görüntüle
Hocam babada yeni güncelleme geldi sizinkisi gibi 14 Şubat 19:30 da diye. Muhtemelen herkesin aynı gelecek. Ben eşimin telefondan 07.02.2025 saat 10:00 tarihin de verdim. Kendi hesabımdan da akşam 17:30 sa verdim. Eşimin hesabından verdiğim dağıtım şubesin de bu daha gelmedi bile

Hocam babada yeni güncelleme geldi sizinkisi gibi 14 Şubat 19:30 da diye. Muhtemelen herkesin aynı gelecek. Ben eşimin telefondan 07.02.2025 saat 10:00 tarihin de verdim. Kendi hesabımdan da akşam 17:30 sa verdim. Eşimin hesabından verdiğim dağıtım şubesin de bu daha gelmedi bile
hocam umarım güncellemeler geç geliyordur da şuan türkiyede falandır yada uçağa binmiş olssun yeter vallaha acayip gecikti bunun haricinde yanına dot skatez aldım o daha temu deposundan alındı bir gün sonra verdiğim sipariş var lego, keycaps birde şapka aldım o da hala depodan alındı da kaldı bekliyor

hocam umarım güncellemeler geç geliyordur da şuan türkiyede falandır yada uçağa binmiş olssun yeter vallaha acayip gecikti bunun haricinde yanına dot skatez aldım o daha temu deposundan alındı bir gün sonra verdiğim sipariş var lego, keycaps birde şapka aldım o da hala depodan alındı da kaldı bekliyor
İnşallah hocam. Beni bu güncelleme biraz umutlandırdı. 14 şubatta güncelleme atınca. Belki de şu anda tr de gümrükte olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,507
Üyeler
187,204
Son üye
rowz1n
Geri