Alioskii
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 492
Çok teşekkür ederim.Yenilendiğinde aktif olursam yazarım hocam
Çok teşekkür ederim.Yenilendiğinde aktif olursam yazarım hocam
Temu sadece benle taştaş geçiyor sanırımAlıntıyı görüntüle
Tahminen kaç güne gelir ??
forum.donanimarsivi.com
Sadece benimki aras kargo herhaldeHepimizinkini mng ye vermiş galiba
Video atarmisin gicirdama nasıl oluyorsol tık ilk günden gıcırdamaya başladı
kanka yeni güncelleme geldi bende 14 şubatta havaalanına vardı deniyor bazı kişilerin kargosu 15 şubatta uçağa binip 16sında gelmiş türkiyeyeharbiya bendede aynısını diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Seni özleyeceğim Naoura Ahmad...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şaka maka söylerseniz talep açıyor erken gelsin diye işe yarar felan dedi bana
Hocam babada yeni güncelleme geldi sizinkisi gibi 14 Şubat 19:30 da diye. Muhtemelen herkesin aynı gelecek. Ben eşimin telefondan 07.02.2025 saat 10:00 tarihin de verdim. Kendi hesabımdan da akşam 17:30 sa verdim. Eşimin hesabından verdiğim dağıtım şubesin de bu daha gelmedi bilekanka yeni güncelleme geldi bende 14 şubatta havaalanına vardı deniyor bazı kişilerin kargosu 15 şubatta uçağa binip 16sında gelmiş türkiyeye
Alıntıyı görüntüle
kanka yeni güncelleme geldi bende 14 şubatta havaalanına vardı deniyor bazı kişilerin kargosu 15 şubatta uçağa binip 16sında gelmiş türkiye
hocam umarım güncellemeler geç geliyordur da şuan türkiyede falandır yada uçağa binmiş olssun yeter vallaha acayip gecikti bunun haricinde yanına dot skatez aldım o daha temu deposundan alındı bir gün sonra verdiğim sipariş var lego, keycaps birde şapka aldım o da hala depodan alındı da kaldı bekliyorHocam babada yeni güncelleme geldi sizinkisi gibi 14 Şubat 19:30 da diye. Muhtemelen herkesin aynı gelecek. Ben eşimin telefondan 07.02.2025 saat 10:00 tarihin de verdim. Kendi hesabımdan da akşam 17:30 sa verdim. Eşimin hesabından verdiğim dağıtım şubesin de bu daha gelmedi bile
İnşallah hocam. Beni bu güncelleme biraz umutlandırdı. 14 şubatta güncelleme atınca. Belki de şu anda tr de gümrükte olabilir.hocam umarım güncellemeler geç geliyordur da şuan türkiyede falandır yada uçağa binmiş olssun yeter vallaha acayip gecikti bunun haricinde yanına dot skatez aldım o daha temu deposundan alındı bir gün sonra verdiğim sipariş var lego, keycaps birde şapka aldım o da hala depodan alındı da kaldı bekliyor