Öneri Minecraft shader önerisi (1.20.4)

Rolland

80+
Reaksiyon skoru
88
RX 7900 GRE ve R5 7500F ikilisini kullanıyorum 165FPS alabileceğim en kaliteli shaderleri önerirseniz sevinirim

fabric indirin sonra sodium+iris indirin sonrada şu shaderi kurun:

sodium+iris yapınca fps çok daha yüksek veriyor. 4060 kartımla optifine da shaderla beraber maksimum 150-160 fps alırken sodium+iris e shader kurunca fps im en az 140 a falan düştü.

sodium+iris yapınca fps çok daha yüksek veriyor. 4060 kartımla optifine da shaderla beraber maksimum 150-160 fps alırken sodium+iris e shader kurunca fps im en az 140 a falan düştü.
Piyasadaki en iyi shader bu olabilir.

sodium+iris e shader kurunca fps im en az 140 a falan düştü.
fps im en az 140 a düştü demişimde yanlış anlaşılmasın detaylı bilgileri vereyim, 16 chunk, 12 de o diğer chunk ayarı (adını unuttum) en yüksek 240 a kadar gördüm (240 da fps limiti var)

Şuan sildurs vibrant kullanıyorum arasında ne kadar fark var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve kullanmak için sadece dosyayı indirip klasöre atmam yeterli demi çok fazla fpse ihtaycım yok çünkü

ben bsl kullanıyorum arkadaş önermişti bumu güzel olur o mu

Arkadaşlar bu shaderlar zaten ücretsiz, indirin deneyin. Sistemleriniz de sağlam belliki bir şey olmaz. Bende kurulu 6 7 kadar shader var mooduma göre değiştiriyorum, herkesin zevki farklı.

ve kullanmak için sadece dosyayı indirip klasöre atmam yeterli demi çok fazla fpse ihtaycım yok çünkü
Evet modlu launcherlarda oynayacaksan (forge, fabric gibi) iris gibi modları kurman gerek sadece kullanabilmek için.

RX 7900 GRE ve R5 7500F ikilisini kullanıyorum 165FPS alabileceğim en kaliteli shaderleri önerirseniz sevinirim
Fabric+Sodium+Litium+İris+Terralith modlarını indir bunlar Vanillayı daha iyi hale getiriyor, ondan sonra Complemantary Unbound Shaders indir.

2025-02-16_15.06.08.png

2025-02-16_15.27.25.png

Arkadaşlar bu shaderlar zaten ücretsiz, indirin deneyin. Sistemleriniz de sağlam belliki bir şey olmaz. Bende kurulu 6 7 kadar shader var mooduma göre değiştiriyorum, herkesin zevki farklı.

Evet modlu launcherlarda oynayacaksan (forge, fabric gibi) iris gibi modları kurman gerek sadece kullanabilmek için.
ben tam ne indirmem gerektiğini anlamadım hocam sodium+iris demiş biri ne olduklarını bile bilmiyorum galiba ekstra kurulum yapmam lazım başka bir şey kurmadan denedim şimdi fakat mesela arkadaşların söylediği şeyleri kurmasam kayıp yaşar mıyım?

fps im en az 140 a düştü demişimde yanlış anlaşılmasın detaylı bilgileri vereyim, 16 chunk, 12 de o diğer chunk ayarı (adını unuttum) en yüksek 240 a kadar gördüm (240 da fps limiti var)
simulasyon uzaklığı ;)

Hocam Solas ve ya Nostalgia deneyin ikiside çok iyiler

ben tam ne indirmem gerektiğini anlamadım hocam sodium+iris demiş biri ne olduklarını bile bilmiyorum galiba ekstra kurulum yapmam lazım başka bir şey kurmadan denedim şimdi fakat mesela arkadaşların söylediği şeyleri kurmasam kayıp yaşar mıyım?
Dostum sodium FPS yi ikiye katlıyor en önemli mod bunlar MC deki.

Sodium dediğimiz optifine gibi ama ondan çok daha iyi bir fps arttırma modu. Bunu kurunca shader kullanabilmek için iris kurman gerekiyor. Optifine kendisi shader kullanabilmene olanak sağlarken sodium tarzı modlarda ise iris kurman gerekiyor. Optifine'dan daha fazla fps verdiği için genelde bu şekilde kullanıyoruz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,724
Üyeler
183,883
Son üye
Lee Asperseas
Geri