ömer123nak
80+
- Reaksiyon skoru
- 44
Gerçektende pahalıSaf güç olarak daha güçlü ama bu fiyata bok alınır
Gerçektende pahalıSaf güç olarak daha güçlü ama bu fiyata bok alınır
verdiği performans ile NVIDIA parası istemeleri koparıyor beni.30 33k olur dedim 2 gün önce. O kadar olursa alamayız dediler. Bu fiyatlarla sinek avlar amd. 45 verdikten sonra 4080süper gibi bir kart alırım.
Bu fiyat politikasıyla hiçbir yere gelemezler.
Nvidia tarafında hangi karta denk bu arkadaşAlıntıyı görüntüle
Söz de mid tier kart fakat high end fiyatı istiyorlar eğer bu fiyat olursa alınmaz ederi max 35k daha 2-3 gün önce incehesap da powercolor hellhound rx 7900 xtx 39k idi hem bundan daha güçlü ve fazla vram sahipti.![]()
Ekran Kartları - Nvidia RTX - AMD RX Ekran Kartı modelleri
Nvidia RTX ve AMD RX Ekran Kartı modelleri, Quadro Profesyonel Ekran Kartlarıwww.novabilgisayar.com
5070ti-5080Nvidia tarafında hangi karta denk bu arkadaş
4080s ile aynı diye belirtildi diye biliyormNvidia tarafında hangi karta denk bu arkadaş
5070ti-5080
5080mi 4080mi ?4080s ile aynı diye belirtildi diye biliyorm
kartlar zaten türkiyenin depolarında 1.5 aydır bu fiyat fake 5080 içinde bu firma ultra uçuk rakamlar girmişti çıkışta hiç öyle çıkmamıştı burayı dikkate almamak lazımAlıntıyı görüntüle
Söz de mid tier kart fakat high end fiyatı istiyorlar eğer bu fiyat olursa alınmaz ederi max 35k daha 2-3 gün önce incehesap da powercolor hellhound rx 7900 xtx 39k idi hem bundan daha güçlü ve fazla vram sahipti.![]()
Ekran Kartları - Nvidia RTX - AMD RX Ekran Kartı modelleri
Nvidia RTX ve AMD RX Ekran Kartı modelleri, Quadro Profesyonel Ekran Kartlarıwww.novabilgisayar.com
Saf güç olarak 5070ti ye denk diye biliyorum5080mi 4080mi ?
O zaman bu paralara kimse almaz bu kartı.4080 ile 4080s arasında
uçuk rakamdan girmedi asıl fiyatlarını girdi lansman fiyatından kaç tane verdiler de asıl fiyatı diyelim?kartlar zaten türkiyenin depolarında 1.5 aydır bu fiyat fake 5080 içinde bu firma ultra uçuk rakamlar girmişti çıkışta hiç öyle çıkmamıştı burayı dikkate almamak lazım