Öneri Nvidia GeForce RTX 5070 Ti

hocam ahlaksızlık degil millet 5080 i bile lansman fiyat beklemiyordu ama şak diye lansman fiyata gelince alabilen aldı ama şimdi lansman fiyata gelecegini bilen at satcı botçu tayfa direk bota komutu veridler direk stokları çektiler ilanlarda görüsünüz 1-2 güne botcuların ürünlerini
Alakası yok dh'de 5090 için bile kuyruk vardı

Bi kişi 30-35k diyenler ne yaşıyor diyodu 55k dan çıkmış KDKFKFODKDKDO çok absürt bir durum

beyler bu ne ** iki saatir f5 atıyom bi tane göremedim 65 k ne demek emin olun 60 k dan alınmaz zaten 5070ti nin performansıda beğenilmedi bu kartın fiyatı s***** düzelcek 40 45 e

47kya tksit yok diye 5080 almamak büyük hata etmişim

Lansman fiyatında satılan RTX 5080 30 saniye dayanıyordu en azından. Lansman fiyatında satıian RTX 5070 Ti'lar 5 saniyede bitiyor.

sattıklarını sanmıyorum satıyoruz ayagına yalandan gösterip stok bitti diyip 2 katı fiyata geçirecekler hepsi aynı çakal

hocam ahlaksızlık degil millet 5080 i bile lansman fiyat beklemiyordu ama şak diye lansman fiyata gelince alabilen aldı ama şimdi lansman fiyata gelecegini bilen at satcı botçu tayfa direk bota komutu veridler direk stokları çektiler ilanlarda görüsünüz 1-2 güne botcuların ürünlerini
Mevzu lansman ya da al-satçı değil.
TR'deki fiyatlandırma politikasının, artık kimsenin fiyat algısı kalmaması yüzünden garip noktalara gelmesi. Bu da o satıcıları ahlaksız yapar.
Nasılsa vatandaşta fiyat algısı yok, satabildiğine satabildiğin fiyattan geçir.
Sebebi de denetimsizlik.

35k'ya firmalar satmıyor lansman diye asus - msi kendileri satıyor bu ürünleri o yüzden 1-2 tane satıyorlar sonra normal karlı fiyatlara satılıyor.

FİYATLAR AÇIKLANDI ARKADAŞLAR 50K VE ÜZERİ FİYATLAR HEP. GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYEM

sattıklarını sanmıyorum satıyoruz ayagına yalandan gösterip stok bitti diyip 2 katı fiyata geçirecekler hepsi aynı çakal
satılar ama bi tane sdıjffnjısdfslf

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,305
Üyeler
186,321
Son üye
f1ratdemir
Geri