LüpLüpAdam
80+
- Reaksiyon skoru
- 132
dostlar selam aklımda carraro force 770c var ustune hassans pro gıdon bogazı ve mor gıdon ıstıyorum onerılerı beklıyorum
2. el daha iyi bir bisiklet alabilirsiniz dilerseniz.dostlar selam aklımda carraro force 770c var ustune hassans pro gıdon bogazı ve mor gıdon ıstıyorum onerılerı beklıyorum
maalesef taksitle alınacak mor gidon ve bogaz onerınız varmıdır2. el daha iyi bir bisiklet alabilirsiniz dilerseniz.
Carraro, Bianchi işinizi görür. Stock gidon ve gidon boğazı düşük fiyat gidon ve gidon boğazlarından kat kat daha sağlamdır. Wake gibi markaları tercih etmeyin.maalesef taksitle alınacak mor gidon ve bogaz onerınız varmıdır
hımm anladım yani gidon için mor olması yeter yanı 2 2.5 bısey bulunurmuCarraro, Bianchi işinizi görür. Stock gidon ve gidon boğazı düşük fiyat gidon ve gidon boğazlarından kat kat daha sağlamdır. Wake gibi markaları tercih etmeyin.
ıkıncı elde ne alabılırım bısıklet olarakCarraro, Bianchi işinizi görür. Stock gidon ve gidon boğazı düşük fiyat gidon ve gidon boğazlarından kat kat daha sağlamdır. Wake gibi markaları tercih etmeyin.
yanı bıraz merdıven free rıde yapmak ıcın kullancamhımm anladım yani gidon için mor olması yeter yanı 2 2.5 bısey bulunurmu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ıkıncı elde ne alabılırım bısıklet olarak
2. elde de yine Carraro, Bianchi bulabilirsiniz. Özelleştirilmiş olan birine denk gelirseniz çok iyi olur. Markadan ziyade parçaların kalitesi önemli. Kadro sağlam Maşa ve aktarıcılar Shimano Deore, SRAM Eagle gibi modeller olursa çok iyi olur.hımm anladım yani gidon için mor olması yeter yanı 2 2.5 bısey bulunurmu
ıkıncı elde ne alabılırım bısıklet olarak
yanı bıraz merdıven free rıde yapmak ıcın kullancam
forum.donanimarsivi.com
yanı onerdıgınız bır model varmı2. elde de yine Carraro, Bianchi bulabilirsiniz. Özelleştirilmiş olan birine denk gelirseniz çok iyi olur. Markadan ziyade parçaların kalitesi önemli. Kadro sağlam Maşa ve aktarıcılar Shimano Deore, SRAM Eagle gibi modeller olursa çok iyi olur.
Rehber - BİSİKLET TÜRLERİ VE BİSİKLET SEÇİMİ REHBERİ
BİSİKLET TÜRLERİ VE BİSİKLET SEÇİMİ REHBERİ Bisiklet seçimi yaparken cevabını bilmeniz gereken bazı sorular: İstediğiniz kullanım amaçları nelerdir ? Kullanmak istediğiniz amaçlara göre üretilen farklı bisiklet türleri vardır. Bu yüzden ne istediğinizi bilmeniz gerekir. Hangi ortam...forum.donanimarsivi.com
konya2. elde de yine Carraro, Bianchi bulabilirsiniz. Özelleştirilmiş olan birine denk gelirseniz çok iyi olur. Markadan ziyade parçaların kalitesi önemli. Kadro sağlam Maşa ve aktarıcılar Shimano Deore, SRAM Eagle gibi modeller olursa çok iyi olur.
Rehber - BİSİKLET TÜRLERİ VE BİSİKLET SEÇİMİ REHBERİ
BİSİKLET TÜRLERİ VE BİSİKLET SEÇİMİ REHBERİ Bisiklet seçimi yaparken cevabını bilmeniz gereken bazı sorular: İstediğiniz kullanım amaçları nelerdir ? Kullanmak istediğiniz amaçlara göre üretilen farklı bisiklet türleri vardır. Bu yüzden ne istediğinizi bilmeniz gerekir. Hangi ortam...forum.donanimarsivi.com
Hangi şehirdesiniz ?
Dediğim gibi 2. el alacaksanız modelden ziyade parçalar önemli.yanı onerdıgınız bır model varmı
konya
anladım zahmet olmassa bakıp onerdıgınız model varmıDediğim gibi 2. el alacaksanız modelden ziyade parçalar önemli.
Carraro' nun bu modeli iyidir mesela: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ona-911-parca-satis-ilanidir-1227952590/detayDediğim gibi 2. el alacaksanız modelden ziyade parçalar önemli.
sagolun hocam ınceleyecegımCarraro' nun bu modeli iyidir mesela: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ona-911-parca-satis-ilanidir-1227952590/detay
hayla gidon onerısı beklıyorum hocam 2 2.5 a bakarım onemlı olan mor olmasıCarraro' nun bu modeli iyidir mesela: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ona-911-parca-satis-ilanidir-1227952590/detay
Hemen bakıyorumsagolun hocam ınceleyecegım
hayla gidon onerısı beklıyorum hocam 2 2.5 a bakarım onemlı olan mor olması