Paxil kullanmış olan varmı

turkey404

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
73
Paxil kullanmaya başladım bugün 20 mg olarak. 17 yaşındayım sonucunda ne olur kullanan varmı sosyal fobi den kurtarır mı.

paxil denemedim ama selektra 100 sosyal fobiden kurtarıyor 50 olan nedense pek işe yaramiyor. selektra kötü yanı böbreğe vurup kabiz yapıyordu biraktim 3 ay sonra.
belirli ilaclarla mutlu hissedip sosyal fobinden kurtulabilirsin.

paxil denemedim ama selektra 100 sosyal fobiden kurtarıyor 50 olan nedense pek işe yaramiyor. selektra kötü yanı böbreğe vurup kabiz yapıyordu biraktim 3 ay sonra.
belirli ilaclarla mutlu hissedip sosyal fobinden kurtulabilirsin.
Paxil SSRI grubu içerisinde sosyal fobi ankiyete durumlarına karşı en etkili ilaç olduğu söyleniyor bu grubun yan etkileri de çok az. 1 ay kadar kullanmak zorundayım şuanlık bir yan etkisi olmadı ama olumlu bir şey olmazsa doktor randevusu kovalamak gerek

yazdıklarından gördüğüm kadarıyla sosyal olarak sıkıntı çekiyorsun gerçekten anksiyetesi olan adamı selectra lustral kesmez xanax kurtarır bence bir iyi psikolog ile görüş bence çözüm bulur hem psikologlar tanışma etkinlikleride düzenliyor bazıları hemen hemen yaşıtın olan 5 kişiyle psikolog eşliğinde muhabbet ediyorsun

Geri