🔥İndirim Poco X7 Pro 19.599 TL

S21FE güncelleme desteği bitiyor ve bataryası sorunlu falan,15K bütçe de A35 almak yerine X7 daha makul geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
batarya o kadar büyük bir sıkıntı değil, güncelleme dediğin de zaten şuan Android 8 bile sorunsuz çalışıyor öyle diyeyim.

Androide oranla daha az hocam iPhone x mesela 8 yıllık hala bazı androidlerden iyi tercih meselesi tabi şuana kadar hep android kullandım ama birdaha almayacağım en kısa zamanda iPhone a geçeceğim
bence buradaki sıkıntı genelde insanlar giriş seviyesi yada orta seviye telefonlarla iphoneleri kıyaslıyorlar.
halbuki düz iphone ile samsungdan s ultrası genelde yakın fiyatta oluyor.

bence buradaki sıkıntı genelde insanlar giriş seviyesi yada orta seviye telefonlarla iphoneleri kıyaslıyorlar.
halbuki düz iphone ile samsungdan s ultrası genelde yakın fiyatta oluyor.
Genelde öyle fakat şuda var mesela (örnek) 5 yıllık bir iPhone yada 6 şuan Yeni bir Samsung a serisi telefondan iyi performans veriyor

Genelde öyle fakat şuda var mesela (örnek) 5 yıllık bir iPhone yada 6 şuan Yeni bir Samsung a serisi telefondan iyi performans veriyor
aynısı samsungda da oluyor hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

örnek olarak bırakıyorum hocam yaklaşık 3 yıl önce s20 fe aldım ben o zamanlar aynı fiyatlara a53 a52s falan vardı

Son düzenleme:
hoparlor ıcın bahsedıyosan cok sıkıntı edılmıcek bır kronık durum anakart durumuna gelırsek umarım x3 den sonra akılları baslarına gelmıstır 4 serı gectı ustunden
Hoparlör sıkıntı edilmeyecek bir durummu? Kafayı yedirtir deli eder adamı

Hoparlör sıkıntı edilmeyecek bir durummu? Kafayı yedirtir deli eder adamı
ben butun gun kulaklık kullanıyorum 2 tane kablosuz var bırının sarjı bıtınce dıgerını takıyorum o yuzden sahsı olarak bende sorun teskıl etmıyo

bu markanın sorunsuz cıkardıgı telefon görmedim daha, rezil bir müşteri hizmetleri var.
20 bin az para değil yazık paranıza. 20 bin verip masaya poco koyunca karizma sarsılmasından bahsetmiyorum bile :D
anakart konusunda sabıkalı, anakartlarının yanmasıyla meşhur bir markadır poco..
şimdi telefonu alanlar gelip deliler gibi över hazır olun, linçlenmeye hazırım .

Telefonun çekiyormuş gibi görünüp çekmeme sorunu var, Donanımhaber ve Reddit de bir yığın yazan kişi var. Benim başıma gelmedi diyenler başına gelenlerin sorununu çözmüyor, mantıksız söylemlerde bulunmayın.

Telefonun çekiyormuş gibi görünüp çekmeme sorunu var, Donanımhaber ve Reddit de bir yığın yazan kişi var. Benim başıma gelmedi diyenler başına gelenlerin sorununu çözmüyor, mantıksız söylemlerde bulunmayın.

Sen yurt dışı alanlardan bahsediyorsun, çevren yurt dışı telefon kullanıyor demek ki

bu markanın sorunsuz cıkardıgı telefon görmedim daha, rezil bir müşteri hizmetleri var.
20 bin az para değil yazık paranıza. 20 bin verip masaya poco koyunca karizma sarsılmasından bahsetmiyorum bile :D
anakart konusunda sabıkalı, anakartlarının yanmasıyla meşhur bir markadır poco..
şimdi telefonu alanlar gelip deliler gibi över hazır olun, linçlenmeye hazırım .

350 dolarlık telefon kullanmış oluyorsun bu paraya karizma bulamazsın zaten

Sen yurt dışı alanlardan bahsediyorsun, çevren yurt dışı telefon kullanıyor demek ki
Ya çocuk, sen benim mesajlarımı alıntılamasana? Pazarlamacı mısın, Xiaomi ile gönül bağın mı var nedir böyle saçma sapan argümanlarla karşılık vermeye utanmıyorsunda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,395
Üyeler
184,620
Son üye
luciferina
Geri