Bilgilen
80+
- Reaksiyon skoru
- 78
Ön siparişle 2600 tl nasıl iyi mi? alıcamben scyrox v6’yı seçerdim çünkü sensör kalitesi ve malzeme yapısı daha iyi. uzun vadede daha dayanıklı ve oyun performansı açısından avantajlı."
Tüketici hakkini yok sayiyorlar . Yasalar sana böyle bir hak veriyor ve satici sana yok öyle bir hak diyor. Sizin gibilerde ne olacak diyor şaka gibiNiye iade politikasına takılıyorsunuz hiç anlamıyorum. Adamlar açılmış paketli ürünü iade almıyor. Eğer onun dışında bir problem yaşarsanız yardımcı olup tamirini yapıyorlar ( Düşürüp kırmadığınız veya bilerek zarar vermediğiniz sürece.)
O yeni yasayla kaldırıldı lakin satıcılar hala sürdürmekteTüketici hakkini yok sayiyorlar . Yasalar sana böyle bir hak veriyor ve satici sana yok öyle bir hak diyor. Sizin gibilerde ne olacak diyor şaka gibi![]()
O yeni yasayla kaldırıldı lakin satıcılar hala sürdürmektehocam
hocam alınır mı? alıcam 2600 tl ye geliyor ön siparişle gaming gen tr deO yeni yasayla kaldırıldı lakin satıcılar hala sürdürmekte
alınır mı?
Gaming gende varmıÖn siparişle 2600 tl nasıl iyi mi? alıcam
Ön siparişle var 5 martta karogoya verilecekmiş alayımmıGaming gende varmı
2700 t imiş fiyatı bana iyi geldi bilmiyorum sizce nasılGaming gende varmı
Gaming gende varsa olur ya acelen yoksa evetÖn siparişle var 5 martta karogoya verilecekmiş alayımmı
Acelem yok wraith de stok olurmu acaba farkedermi gaming genden alsamGaming gende varsa olur ya acelen yoksa evet
Gg daha iyi açsan bile iade alırlar valla wraithde darbe yapıyorlarAcelem yok wraith de stok olurmu acaba farkedermi gaming genden alsam
Ozaman alıyorum bu paraya bu mouse çok iyi diye duydum çok araştırdım ön siparişi veriyorumGg daha iyi açsan bile iade alırlar valla wraithde darbe yapıyorlar
ver gitsin gg wraıthden ıyıdırOzaman alıyorum bu paraya bu mouse çok iyi diye duydum çok araştırdım ön siparişi veriyorum