- Konu Sahibi Konu Sahibi
akvaryum tercihim değil knkm böyle iyiEvet, şimdi idrak ettim. Bende olan arkadaşta bu.
Kasa yerine CG580 ve ufacık bir miktar koyup fan alarak akvaryum yapabilirsin ama sana kalmış diyorum.
akvaryum tercihim değil knkm böyle iyiEvet, şimdi idrak ettim. Bende olan arkadaşta bu.
Kasa yerine CG580 ve ufacık bir miktar koyup fan alarak akvaryum yapabilirsin ama sana kalmış diyorum.
akvaryum almak daha iyi olurdu görünüş olarak tabide alacağı kasa büyük ve görünüş olarak ta çok güzel duruyor ama arkadaş zatne 55k masraf koyacak tansiyonu düşmesin daha fazlaEvet, şimdi idrak ettim. Bende olan arkadaşta bu.
dediğini ne kadar mal edebilirizEvet, şimdi idrak ettim. Bende olan arkadaşta bu.
Haklısın, biraz alevi sönsünakvaryum almak daha iyi olurdu görünüş olarak tabide alacağı kasa büyük ve görünüş olarak ta çok güzel duruyor ama arkadaş zatne 55k masraf koyacak tansiyonu düşmesin daha fazla![]()
söyle söyle maliyet ne olur akvaryumlu söyleyin ahjklsdhjasakvaryum almak daha iyi olurdu görünüş olarak tabide alacağı kasa büyük ve görünüş olarak ta çok güzel duruyor ama arkadaş zatne 55k masraf koyacak tansiyonu düşmesin daha fazla![]()
hocam bence oralara pek girmeyin aldığınız kasa iyidirde
dediğini ne kadar mal edebiliriz
+1k ciddi olaraksöyle söyle maliyet ne olur akvaryumlu söyleyin ahjklsdhjas
kasa fiyatları aynı brom, fanlar ne kadar patlar onu merak ettimhocam bence oralara pek girmeyin aldığınız kasa iyidirama güzel bir fp akvaryum kasa önerisi çıkarsa arkadaştan düşünebilirsiniz.
yani boş akvaryum kasa fanları ile 3600a mı denk gelmiş olacak+1k ciddi olarak
3 normal + 1 egzoz fan 1.3k falan eder e bide kasanın maliyeti varkasa fiyatları aynı brom, fanlar ne kadar patlar onu merak ettim
c12c-s fan kullanıyorum thermalrightın 919tlyi 3lüsü 1egzoz alsan 1200tl eder fazladankasa fiyatları aynı brom, fanlar ne kadar patlar onu merak ettim
tamam knk öner bana kasa ile fanları bekliyorum al 56k yaptım bütçeyi asdhjklashjkldaksklads+1k ciddi olarak
gönder link gelsin bakalımc12c-s fan kullanıyorum thermalrightın 919tlyi 3lüsü 1egzoz alsan 1200tl eder fazladan
1300 daha arttırdım borsadan da para çekecem 1300 fazla çekerim3 normal + 1 egzoz fan 1.3k falan eder e bide kasanın maliyeti var![]()
tamam knk öner bana kasa ile fanları bekliyorum al 56k yaptım bütçeyi asdhjklashjkldaksklads
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
gönder link gelsin bakalım
1300 daha arttırdım borsadan da para çekecem 1300 fazla çekerim
Akakçeden 1lisine bakabilirsin ben bulamadımşimd
tansiyonunuzu pc yi aldıktan sonra kontrol edin hocama amantamam knk öner bana kasa ile fanları bekliyorum al 56k yaptım bütçeyi asdhjklashjkldaksklads
gönder link gelsin bakalım
1300 daha arttırdım borsadan da para çekecem 1300 fazla çekerim.