Verde Sızma Zeytinyağı 5LT 800TL

Migros da bol stoklu var her mağazada olmuyor uygulamadan kontrol etmek lazım. Ayrıca Yudum Egeden Sızma 1000TL
Verde çok övülmüş merak ettirdi. Papel de %10 Cashback var. Daha fazlası varsa söyleyin lütfen.

Alıntıyı görüntüle
GERÇEK olma ihtimali sıfır, Manisa'da üreticiden yağ alıyorum direkt 5'lik metal teneke bidon 2 ay önce 2 ye aldım 3 tane 5'lik

GERÇEK olma ihtimali sıfır, Manisa'da üreticiden yağ alıyorum direkt 5'lik metal teneke bidon 2 ay önce 2 ye aldım 3 tane 5'lik
Şu anda piyasada çoğu yağ 1400tl civarında zaten. Sene başından beri fiyatları ciddi bir şekilde düşmüş. Tariş markasında bilr 2lt 500tl

hocalarım link atar mısınız?

Şu anda piyasada çoğu yağ 1400tl civarında zaten. Sene başından beri fiyatları ciddi bir şekilde düşmüş. Tariş markasında bilr 2lt 500tl
piyasa yağı var ilk sıkım ürünü almak var :D 1000 tl ye 5 lt yağın gerçek olması imkansız yada zeyti yağ oranı çok düşüktür

piyasa yağı var ilk sıkım ürünü almak var :D 1000 tl ye 5 lt yağın gerçek olması imkansız yada zeyti yağ oranı çok düşüktür
İlk sıkım istiyorsan zeytini alıp çektirmen lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocalarım link atar mısınız?
Linki atılmıyor. Migros uygulamasına gir anasayfada gözüküyor. Her markette olmuyor büyük olanlara bak onlarda yoksa tek tek mahalle uygulamadan bakman lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,333
Üyeler
184,926
Son üye
Yorum
Geri