Neler Yeni

Verde Sızma Zeytinyağı 5LT 800TL

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
Kerem Uyar

Vegien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Emin Ceylan
Ben de markayı araştırayım demiştim ilk gördüğümde. Geçmişte bazı sorunlar çıktığına rastladım. Yaklaşık 10 yıl geçmiş tabi belki de değişmiştir.
1740390801906.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sakar Bey
Migros da bol stoklu var her mağazada olmuyor uygulamadan kontrol etmek lazım. Ayrıca Yudum Egeden Sızma 1000TL
Verde çok övülmüş merak ettirdi. Papel de %10 Cashback var. Daha fazlası varsa söyleyin lütfen.

Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar bu fiyatlara zeytinyağı olmaz. 1 litre zeytinyağı için 6-7 kilo yeşil zeytin gerekir. Yeşil zeytinin kilosunu 60-70 liradan alırsınız en ucuz. Gerçek bir zeytinyağının litresini 400 liradan aşağıya zor bulursunuz. Daha ucuz yağlar atık veya karışım yağlardır. Bunları alıp sağlığınızla oynamayın.

Vegien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Emin Ceylan
Arkadaşlar bu fiyatlara zeytinyağı olmaz. 1 litre zeytinyağı için 6-7 kilo yeşil zeytin gerekir. Yeşil zeytinin kilosunu 60-70 liradan alırsınız en ucuz. Gerçek bir zeytinyağının litresini 400 liradan aşağıya zor bulursunuz. Daha ucuz yağlar atık veya karışım yağlardır. Bunları alıp sağlığınızla oynamayın.
bu hesap tamamen yanlış bu sene çok fazla zeytin var litresi 140 tl civarına denk geliyor zeytincilik yapan arkadaşlarımdan aldığım bilgi. Geçen sene çok yoktu o yüzden pahalıydı.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,489
İsim
Diyarhan
Evde o yudum olanda var, verde bana daha lezzetli geldi.
Çoğu kişi lezzetli bulmuş 2 ürünü de sipariş ettim. Hem yemek hem salata için denerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

6 7 kilo en iyi ihtimal 8kg dan 1lt çıkıyor. Kilosu da 40tl litresi o hesapla 320 ye geliyor. Büyük ithalat yapan firma olduğu için ucuz. Ne olduğunu bilmediğimiz açık yağlar veya rivera gibi kimyasal işlem görmüş ürün yerine 2. Kalite de olsa sızma Zeytinyağı kullanmak daha mantıklı. Sıvı yağ veya margarin den her türlü daha iyidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Az önce papel ile alırım diye bekledim çoğu mağazada bitmiş durumdaydı. Hiç yoktan 1 tane alın papel ile 720tl ye geliyor.

Son düzenleme:

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Cem
migros sanalda yok olsa 2 tane yapıstıracaktım, migrosun kendi kalite kontrolü var, cok cok kötü degildir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,326
Üyeler
168,611
Son üye
e4yr22
Top Bottom