Neler Yeni

Verde Sızma Zeytinyağı 5LT 800TL

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
684
İsim
Sinan
bu hesap tamamen yanlış bu sene çok fazla zeytin var litresi 140 tl civarına denk geliyor zeytincilik yapan arkadaşlarımdan aldığım bilgi. Geçen sene çok yoktu o yüzden pahalıydı.
Bu sene zeytin bol olsa da fiyatlar çok düşmedi. Ben kendim çıkardığım halde kilosu 190 a geldi. Bundan daha düşüğü çok kalitesiz zeytinlerden çıkar ki o da baya kötü kokulu oluyor.
190 TL ye yağhaneye tarlaya falan gidip gelirken yaktığım mazot , yağları koyduğumuz bidon fiyatları dahil değil.

ChristianSerratos

80+ Silver
komili erken hasatını aldım ben 5 litrelik olanı baba zeytinyağ markalarına denk diyebilirm o bile şuanda 1400 tl eğer bulursanız mutlaka alın
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu yağ bu sene çok güzel olmuş yakıcılığı lezzeti üst seviye
1 alana 1 bedava da 5lt yağlar geçerli olsaydı stoklayacaktım da maalesef sokmadılar

HalilAydogan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
996
İsim
Halil Aydogan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Instagram
https://www.instagram.com/hhalilaydogan/
Twitter
hhalilaydogan
Bu sene zeytin bol olsa da fiyatlar çok düşmedi. Ben kendim çıkardığım halde kilosu 190 a geldi. Bundan daha düşüğü çok kalitesiz zeytinlerden çıkar ki o da baya kötü kokulu oluyor.
190 TL ye yağhaneye tarlaya falan gidip gelirken yaktığım mazot , yağları koyduğumuz bidon fiyatları dahil değil.
valla hocam bu sene heryer zeytin o yüzden fiyatlar baya düştü ben geçen sene arkadaşlar 300 e litresini bu sene arkadaş 200 e satıyor enflasyon cart curt cabası

ChristianSerratos

80+ Silver
Başlangıç fiyatı da markette zaten 200tl kalitesine göre 400'e kadar çıkıyor lt'si

ChristianSerratos

80+ Silver

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,492
İsim
Diyarhan
şu zamanda litresini 450 ye alıyorsunuz sizi güzel kandırıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

mağazadan gel al yapınca bazı hesaplara 100 tl kupon veriyor ben dün 699a aldım
gel alı kullanmıştım yeni hesaba vermedi. Yine de çok ucuz

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
621
İsim
Kerem Uyar

Vegien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Emin Ceylan
valla arkadaşım bizzat üreticisi. Bir arkadaşım da Kaanlar zeytin markasının fabrikasında. 140'a düştüğünü söylediler.

Top Bottom