Verde Sızma Zeytinyağı 5LT 800TL

bu hesap tamamen yanlış bu sene çok fazla zeytin var litresi 140 tl civarına denk geliyor zeytincilik yapan arkadaşlarımdan aldığım bilgi. Geçen sene çok yoktu o yüzden pahalıydı.
Bu sene zeytin bol olsa da fiyatlar çok düşmedi. Ben kendim çıkardığım halde kilosu 190 a geldi. Bundan daha düşüğü çok kalitesiz zeytinlerden çıkar ki o da baya kötü kokulu oluyor.
190 TL ye yağhaneye tarlaya falan gidip gelirken yaktığım mazot , yağları koyduğumuz bidon fiyatları dahil değil.

komili erken hasatını aldım ben 5 litrelik olanı baba zeytinyağ markalarına denk diyebilirm o bile şuanda 1400 tl eğer bulursanız mutlaka alın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu yağ bu sene çok güzel olmuş yakıcılığı lezzeti üst seviye
1 alana 1 bedava da 5lt yağlar geçerli olsaydı stoklayacaktım da maalesef sokmadılar

Bu sene zeytin bol olsa da fiyatlar çok düşmedi. Ben kendim çıkardığım halde kilosu 190 a geldi. Bundan daha düşüğü çok kalitesiz zeytinlerden çıkar ki o da baya kötü kokulu oluyor.
190 TL ye yağhaneye tarlaya falan gidip gelirken yaktığım mazot , yağları koyduğumuz bidon fiyatları dahil değil.
valla hocam bu sene heryer zeytin o yüzden fiyatlar baya düştü ben geçen sene arkadaşlar 300 e litresini bu sene arkadaş 200 e satıyor enflasyon cart curt cabası

Başlangıç fiyatı da markette zaten 200tl kalitesine göre 400'e kadar çıkıyor lt'si

şu zamanda litresini 450 ye alıyorsunuz sizi güzel kandırıyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mağazadan gel al yapınca bazı hesaplara 100 tl kupon veriyor ben dün 699a aldım
gel alı kullanmıştım yeni hesaba vermedi. Yine de çok ucuz

valla arkadaşım bizzat üreticisi. Bir arkadaşım da Kaanlar zeytin markasının fabrikasında. 140'a düştüğünü söylediler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,919
Üyeler
175,130
Son üye
eheydusa
Geri