Aj159 pro vs glorious model O wireless

Kullan

• Aj159pro

Oylar: 12 85.7%
  • glorious model o

Oylar: 2 14.3%

• Oy kullanan toplam üye
    14

AsabiHoroz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
287
Arkadaşlar selam, aj159 pro geldi, elimde de halihazırda kullandığım glorious model O var. Birinden birini satacağım. Hangisini satmalıyım. Hangisi diğerine göre daha iyidir? Bilen veya daha önce böyle bir geçiş yapan arkadaşlar varsa bilgilerinize ihtiyacım var.

Ajazz kullanıyorum on numara herhangi bir problemi de olmadı. 2k da kullanıyorum.

karşılarsırsın rahat old 3 4 hafta bende karşılaşmadım
1 aydır kullanıyorum bi sorun yaşamadım. Forumda da onlarca kişi bir aya yakın süredie kullanıyor onlarda da sorun yaşayan sayısı çok az.

Ben model o wirelles dan aj159 apexe geçtim mouse’u 2000hz de kullanıyorum (üstüne çıkınsa kasıyor) bana kalırsa skatez ve scroll tuşu hariç aj159 apex daha iyi. Daha hafif olduğu için model o yu artık kullanmıyorum.(Model o ağır ve büyük geliyor aj159 apexe alıştığım için.)

Herhalde proya geçicem bende, teşekkürler cevaplar için.
Ben model o wirelles dan aj159 apexe geçtim mouse’u 2000hz de kullanıyorum (üstüne çıkınsa kasıyor) bana kalırsa skatez ve scroll tuşu hariç aj159 apex daha iyi. Daha hafif olduğu için model o yu artık kullanmıyorum.(Model o ağır ve büyük geliyor aj159 apexe alıştığım için.)
Dostum apex in prodan daha iyi olduğunu biliyorum. Onu kaçırmasaydım onu alacaktım da işte :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,640
Üyeler
185,781
Son üye
ÖZDEN ÖZKAN
Geri