2-2.5 arası mouse önerisi

aha yeni bi öneri daha geldi peki bu mouse nasıl diğerlerine göre mesela mad r ye göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gecikme durumu olmaz değil mi bilmediğimden soruyorum
kablosuza gore hepsının degerı oluyo ama gecıkmez yanı hıssetmıceksın

Scyrox 2700 lansman fiyatı yapıştır geç gamingen kaliteli yerdir mad r a göre malzemesi daha iyi ama donanımları aynı

Scyrox 2700 lansman fiyatı yapıştır geç gamingen kaliteli yerdir mad r a göre malzemesi daha iyi ama donanımları aynı
o zaman tercihimi bundan yana mı kullanmalıyım acaba kafam karıştı valla dhsajdhsa

v6 ve v8 arasında ki farkı biliyor musun bu mouselarda ki

o zaman tercihimi bundan yana mı kullanmalıyım acaba kafam karıştı valla dhsajdhsa

v6 ve v8 arasında ki farkı biliyor musun bu mouselarda ki
bence evet sadece shape farkı var

aha yeni bi öneri daha geldi peki bu mouse nasıl diğerlerine göre mesela mad r ye göre

gecikme durumu olmaz değil mi bilmediğimden soruyorum
Bir problem olmaz mad r a göre malzeme kalitesi daha çok övülüyor zaten sensör switch felan piyasanın en iyilerinden yalnızca skatezleri pek iyi değil deniliyor ama uygun fiyatlı bir skatezle o sorun da çözülür shape olarak da V8 - V6 arasında seçim yapabilirsin

Ben de ön siparişte aldım. Sanırım 5 Mart'ta gönderime çıkacak

Bir problem olmaz mad r a göre malzeme kalitesi daha çok övülüyor zaten sensör switch felan piyasanın en iyilerinden yalnızca skatezleri pek iyi değil deniliyor ama uygun fiyatlı bir skatezle o sorun da çözülür shape olarak da V8 - V6 arasında seçim yapabilirsin

normalde rival 600 kullanıyorum v8 bana daha mı uygun acaba bu mouse u almayı düşünüyorum

boyut farkı mı var yoksa tutuş farkı mı acaba

Tutuş şekline göre 2 sinden birini al kafan rahat olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,308
Üyeler
186,322
Son üye