Artık şu konular için bir şey yapılmayacak mı?

BBen sadece şuna sinir oluyorum diğerlerine bakmıyorum günde resmen 10 20 tane 7k ya sistem önerisi 5 k ya sisitem önerisi 10 k ya sisteem çnerisi açılıyor arkadaşlar bir kişi açsın herkes orda toplanmsın baksın veya konu açacağına arama kısmına 10 k ya sistem yaz açılan en güncel konuya bak ordan araştır bide bazı ları full reaksiyon kasmak için boş konu açıyor :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Forumu yanlış kullananlar bunlar forumun amacı belli zaten
Harfi harfine katılıyorum.

Diğer saçma düşünce ise neden aynı konular açılıyor. Arkadaşlar gidin bir bakın Donanım Haber Forum'a. Milyon tane konu açılmış, kırk yıllık forum kültürü diye bir şey var yapmayın Allah aşkına.

Diğer saçma düşünce ise neden aynı konular açılıyor. Arkadaşlar gidin bir bakın Donanım Haber Forum'a. Milyon tane konu açılmış, kırk yıllık forum kültürü diye bir şey var yapmayın Allah aşkına.
Açılabilir, güncelliğini kaybetmiş olabilir ama güncelliği bozulmayacak ve arka arkaya yani 1-2 gün ara ile sürekli açılması can sıktı.

@Mehmet Yılmaz
Burada konuşurken bile gördüğünüz gibi sürekli saçma sapan konular açılıyor.

Açılabilir, güncelliğini kaybetmiş olabilir ama güncelliği bozulmayacak ve arka arkaya yani 1-2 gün ara ile sürekli açılması can sıktı.

@Mehmet Yılmaz
Aynen öyle

Konu gayet mantıklı bu arada. Bir şey sizin fikrinize uymuyor diye ona saçma demek SAYGISIZLIKTIR.

@Mehmet Yılmaz
Ya arkadaşım bunu engelleyemezsin ki. Burda söylüyorsun şunu yapmasınlar bunu yapmasınlar bunu kaldırsınlar. Sen bunu söylediğin halde o konular açılmaya devam edecek sürekli yeni üye akını var çünkü

Geri