var. ben önceden modemi bilgisayara değil de wifi güçlendiricinin kablosuyla bağlıyordum bilgisayara 1000mbps almam gerekirken 100 alıyordum sonra cat7 kablosu aldım modemden pcye bağladım düzeldi eğer sende böyle yapıyosan dene derim (ben turknet kullanıyorum)Merhabalar 1000 Mbps internete geçiş yaptım. Ancak steam ve google içi indirmelerde en fazla 10 mbps ile indirme yapıyor aynı sorunu yaşayan var mı acaba eğer sorunu çözen varsa da iletişime geçebilirse sevinirim.
Türknet varken neden böyle şeylere yöneliyorsunuz çok pahalılarSuperonline fiber bende geçmeyi düşünüyorum bugün itirabiyle![]()
Ben de aktif olarak kullanmaktayım gayet memnunumSuperonline fiber bende geçmeyi düşünüyorum bugün itirabiyle![]()
Maalesef Türknetin alt yapısı yok binada hocam. Kablonetin var fakat 100Mbps destekliyor.Türknet varken neden böyle şeylere yöneliyorsunuz çok pahalılar
Tek mantıklı açıklaması altyapınız yoktur herhalde Türknette
Turknette altyapı sorguladığımda bana verdiği maks hız 100 Mbps ama super online 1gbs veriyorTürknet varken neden böyle şeylere yöneliyorsunuz çok pahalılar
Tek mantıklı açıklaması altyapınız yoktur herhalde Türknette
Hocam müşteri hizmetlerini aradığımda fiber kablolarının cam fiber kabloları olduğunu söyledi yani ''Işık Hızında İnternet'' denilen kablolara deniliyor sanırsam öyle çok hoşuma gitti öyle olması da.Turknette altyapı sorguladığımda bana verdiği maks hız 100 Mbps ama super online 1gbs veriyor
Merhabalar ookla dan internet hız testi yapıp ekran görüntüsünü atabilir misiniz ?(IP adresinizi gizlemeyi unutmayın)
peki steam da indirmeyi kaç mbps olarak alıyorsun?Ben de aktif olarak kullanmaktayım gayet memnunum
İlk indirme dk larında tam performansını alamıyorum 3-5dk geçtikten sonra 650-800 arasında dolaşıyorpeki steam da indirmeyi kaç mbps olarak alıyorsun?
Arkadaş sorduklarımıza cevap verse keşke daha iyi olurduİlk indirme dk larında tam performansını alamıyorum 3-5dk geçtikten sonra 650-800 arasında dolaşıyor