Svemort
80+
- Reaksiyon skoru
- 127
Arkadaş sorduklarımıza cevap verse keşke daha iyi olurdu![]()
Arkadaş sorduklarımıza cevap verse keşke daha iyi olurdu![]()
cat6 kablosu ile bağlanıyorumPC'ye hangi kabloyla bağlıyorsun internetini ?
Normal bir ethernet kablosuyla bağlıyosan o düşüş yaşatabilir, çünkü Wi-Fi 5 veya Wi-Fi 6 Modemlerinde CAT6 veya CAT5 kablo kullanmak öneriliyor genelde.
onun için herhangi bir steam üzerinden sunucu değiştiriyormusun acaba?İlk indirme dk larında tam performansını alamıyorum 3-5dk geçtikten sonra 650-800 arasında dolaşıyor
Hayır, indirdiğim ayarlarda kullanıyorum herhangi bir değişiklik yapmadımonun için herhangi bir steam üzerinden sunucu değiştiriyormusun acaba?
Ben ilk önce internetten 500mbs başvurusu yaptım ilk 2 ay ücretsiz kullandıktan sonra mobilde önüme kampanya çıktı bir fark ödemeden 1000mbs internet verdi her şeyi online yaptımpeki sen 1gbs ye geçiş yaptığın zaman internet sitessi üzerinden mi yaptın yoksa müşteri hizmetlerini arayıp mı yaptın?
Gayet iyi hocam yine sonuçlar 1000mbps nin tamamını alman zor ben hiçbir ISS de %100 kapasitede kullanıldığını görmedim hep o hızlara yakın gelir paketin.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
peki steam da indirmeyi kaç mbps olarak alıyorsun?
Kablosuz 1000 mbps zaten alamaz hocam hız olarak çok yüksek hız alamaz büyük ihtimalleWifi ile bağlandığında telefonda ne kadar hız alıyorsun
Hocam takıldığın nokta ney konu ile ilgili330 indirme 35 yükleme
steamdan veya google bir indirme yaptığım zaman en fazla 25 mbps ile indirme yapıyor tam hızı alamıyorum sorun buGayet iyi hocam yine sonuçlar 1000mbps nin tamamını alman zor ben hiçbir ISS de %100 kapasitede kullanıldığını görmedim hep o hızlara yakın gelir paketin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kablosuz 1000 mbps zaten alamaz hocam hız olarak çok yüksek hız alamaz büyük ihtimalle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam takıldığın nokta ney konu ile ilgili
Hiçte zor değil ben alıyorum telefonlada pc leyde hatta pc yi wifi ile kullanıyroumKablosuz 1000 mbps zaten alamaz hocam hız olarak çok yüksek hız alamaz büyük ihtimalle
Telefon marka model nedirHiçte zor değil ben alıyorum telefonlada pc leyde hatta pc yi wifi ile kullanıyroum
14 plusTelefon marka model nedir
Müşteri hizmetleri ile henen görüş reset atsınlar düzeltebilirsteamdan veya google bir indirme yaptığım zaman en fazla 25 mbps ile indirme yapıyor tam hızı alamıyorum sorun bu
Hocam en stabil ethernetle alırsın bende 1000 mbps kullaniyorum alınmıyor kablosuzda müşteri hizmetleri ilede görüştüm onlarda doğruladı ISS de çalıştım işin içinden gelen biriyimHiçte zor değil ben alıyorum telefonlada pc leyde hatta pc yi wifi ile kullanıyroum
Illaki kayıp olur hızda ethernetle bileHiçte zor değil ben alıyorum telefonlada pc leyde hatta pc yi wifi ile kullanıyroum