❌İndirim Bitti! Dekorpratik L Çalışma masası Kuponla 1677₺

Alestawai

80+
Reaksiyon skoru
168
Ürünün yorumları sürekli eksik parça gönderme ile ilgili düşük olmuş ama en son alan arkadaş satıcının yorumlara dikkat ettiğini ve eksik parçasız bir şekilde geldiğini söylemiş ürünün. Aynı ürünün meşe rengindeki yorumlar biraz daha iyi. Parça eksiği harici kötü bir yorum görmedim. İhtiyacı olan düşünebilir.

Ürün

Yorumlara bakınca eksik aparat veya vida sorununu yazmışlar. Alacak arkadaşlar bunu bilip alsınlar.

Link?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pardon şimdi gördüm

27 inc monitör kullanıyorsanız 75CM derinliği olması şart gibi.

Ben bir şans vermek istedim bu gün bir arkadaş daha yorum yapmış baya iyi gelmiş ürün. Bu fiyatla bence f/p düşünülüp alınabilir.

27 inc monitör kullanıyorsanız 75CM derinliği olması şart gibi.
Bilemedim hocam ben tek monitör 27" kullanıyorum şu anki masam 65 cm derinlikte bana fazla geliyor rahatsız oluyorum. Belki çift monitör olsa dar gelebilir dediğiniz gibi.

Ben bir şans vermek istedim bu gün bir arkadaş daha yorum yapmış baya iyi gelmiş ürün. Bu fiyatla bence f/p düşünülüp alınabilir.

Bilemedim hocam ben tek monitör 27" kullanıyorum şu anki masam 65 cm derinlikte bana fazla geliyor rahatsız oluyorum. Belki çift monitör olsa dar gelebilir dediğiniz gibi.
24 inc için 60 65 yeter ama 1080p de 27 inc biraz yakın oluyor.

derinlik vs diyenler ağır boş yapıyor 75cm lik derinlikte hazır masa bulamazsınız bu fiyata ki o derinlikte çok fazla 60 ideal

Harbi derinlik tayfa neyin boşunda anlamadım ürünü geçen hafta 2200 den aldım yorumlar korkutmuştu ama yaptırsam bile bu fiyattan fazlaya geliyordu risk alıp sipariş verdim sağlam bir şekilde eksiksiz elime ulaştı masa uzerinde 2 monitör var 1i 27 biri 24 inch
1000013783.jpg

Geri