Çözüldü✓ UPGRADE EDİLMİŞ SİSTEM GÖZDEN GEÇİRMESİ

Tamamdır süper ile değiştirdim de soğutucu hakkında çok isinan işlemci olduğunu duydum ama fazla para verme diyenlerde var ne diyorsunuz birde işlemci kötü mü üretimi bitmesine rağmen
dostum anlatamadım herhalde satın alacagınız yer piyasanın en yüksek fiyatlı satılan yeri vatan pc de indirim var ekran kartı hariç parçaları ordan al bari

vatan pc den ürünleri tek tek toplayabilrisiniz işlemci olarak 9700x alıcaksınız

dostum anlatamadım herhalde satın alacagınız yer piyasanın en yüksek fiyatlı satılan yeri vatan pc de indirim var ekran kartı hariç parçaları ordan al bari

vatan pc den ürünleri tek tek toplayabilrisiniz işlemci olarak 9700x alıcaksınız
Tamamdır anladım öyle yapacağım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anakart hakkında görüşün var mı

Kendim de öğrenmek istiyorum ondan dolayı bu yola başvurdum da bundan önce 4060 ti dedik her tavsiyede yukarıya almak zorunda mıyım insanca ekran kartı ne var piyasada düzgün
galax 4070 ti süper alabilirsin ekran kartı yanınada 9700x işlemci yeter sana sen en iyisi dediğimi yap vatanda şuan baya uygun parçalar var ekran kartı ve işlemciyi ordan alma diğer birleşenlerini vatandan al akakçeden diğer parçalar gelincede toplarsın diğer türlü baya fiyat farkı çıkıyor

galax 4070 ti süper alabilirsin ekran kartı yanınada 9700x işlemci yeter sana sen en iyisi dediğimi yap vatanda şuan baya uygun parçalar var ekran kartı ve işlemciyi ordan alma diğer birleşenlerini vatandan al akakçeden diğer parçalar gelincede toplarsın diğer türlü baya fiyat farkı çıkıyor
Teşekkürler yaparak öğreneceğiz ama asus olmasını istiyorum tek seferlik

Tamamdır anladım öyle yapacağım

Anakart hakkında görüşün var mı

b850 msı anakart alabilrisiinz asrock efsane anakartıın 1 günde yediler bedava fiyattı kötü kaçtı

Kendim de öğrenmek istiyorum ondan dolayı bu yola başvurdum da bundan önce 4060 ti dedik her tavsiyede yukarıya almak zorunda mıyım insanca ekran kartı ne var piyasada düzgün
Piyasa karisik beklemen lazim suan , rn azindan amdnin kart cikarmasini bekle

asus alınmaz berbat

piyasanın en iyi anakartları

o sistemi çöpe at "MSI MAG B650 TOMAHAWK" alabilirsin

Wifisiz istersende Asrock Hala duruyor B850M Pro RS
Sizin anakart nasıl

asus alınmaz berbat

piyasanın en iyi anakartları
Nedenini açıklar mısın herkes farklı bir şey söylüyor çıldırmalık

Geri