Merhabalar 6 bine ps4 pro satan birini buldum

berken

80+
Reaksiyon skoru
14
1000029814.jpg
1000029813.jpg

Konuştuğumuz pek bir şey yok ama dolandırıcı olabilir mi diye bilgisi olan birine sormak istedim

Hocam bu instagram reklamlarina ben guvenemiyorum gecen herif 4000₺ ye g29 koymuş reklamdan yazdim oto mesaj geldi iste hediye gelmiste satiyomusta falan filsn
Valla bende ordan gordumde bilmiyorum hocam direk sahibindenden mi bulsam adam belki parça fln degistirmistir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Param güvende ile satıyor bence dolandırıcı değildir
Aynı fikirdeyim ama ya yakın zamanda anlamazsam parça değiştiğini

bence gerçek olamayacak kadar iyi bir ilan. sahibinden linki istesenize hocam, bakalım olta linkimi atıcak.

Valla bende ordan gordumde bilmiyorum hocam direk sahibindenden mi bulsam adam belki parça fln degistirmistir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı fikirdeyim ama ya yakın zamanda anlamazsam parça değiştiğini
fake param güvende linki atacak bu tipler facebook ve instagramda var bütün şehirlere ilan açıp insanları dolandırıyorlar sahibinden linki atarsa girmeyin ılan verdiyse girin uygulamadan bulun.

%101 dolandırıcı büyük ihtimalle sahte site atıcak o fiyata çift kol ve 12cdli oyun aklı olan satmaz zaten

Fotoğraf bile fake bana göre.Dolandırıcı değilim bakın iyi aile babasıyım kapalı bir eşim bir tane çocuğum var ben nasıl dolandırıcı olabilirim kii imajı var :D
hazır mesaj bu numara ve foto tanıdık geldi zaten görmüştüm herkese aynı mesajları atıyorlar dolandırıcı hocam sana sahte get linki atacak bilgin olsun.
Cok saolun hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,105
Üyeler
184,106
Son üye
vierss.
Geri