Neler Yeni

Merhabalar 6 bine ps4 pro satan birini buldum

berken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berken
1000029814.jpg
1000029813.jpg

Konuştuğumuz pek bir şey yok ama dolandırıcı olabilir mi diye bilgisi olan birine sormak istedim

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI

berken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berken
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu instagram reklamlarina ben guvenemiyorum gecen herif 4000₺ ye g29 koymuş reklamdan yazdim oto mesaj geldi iste hediye gelmiste satiyomusta falan filsn
Valla bende ordan gordumde bilmiyorum hocam direk sahibindenden mi bulsam adam belki parça fln degistirmistir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Param güvende ile satıyor bence dolandırıcı değildir
Aynı fikirdeyim ama ya yakın zamanda anlamazsam parça değiştiğini

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
Muhammet Kürkçü
bence gerçek olamayacak kadar iyi bir ilan. sahibinden linki istesenize hocam, bakalım olta linkimi atıcak.

timelytie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
M
Valla bende ordan gordumde bilmiyorum hocam direk sahibindenden mi bulsam adam belki parça fln degistirmistir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı fikirdeyim ama ya yakın zamanda anlamazsam parça değiştiğini
fake param güvende linki atacak bu tipler facebook ve instagramda var bütün şehirlere ilan açıp insanları dolandırıyorlar sahibinden linki atarsa girmeyin ılan verdiyse girin uygulamadan bulun.

quartle

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
%101 dolandırıcı büyük ihtimalle sahte site atıcak o fiyata çift kol ve 12cdli oyun aklı olan satmaz zaten

ZAGOR77

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
ZAGOR

berken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berken
Fotoğraf bile fake bana göre.Dolandırıcı değilim bakın iyi aile babasıyım kapalı bir eşim bir tane çocuğum var ben nasıl dolandırıcı olabilirim kii imajı var :D
hazır mesaj bu numara ve foto tanıdık geldi zaten görmüştüm herkese aynı mesajları atıyorlar dolandırıcı hocam sana sahte get linki atacak bilgin olsun.
Cok saolun hocam

Top Bottom