Doğanyumak
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Rx6000 serisi bi tık sıkıntılı nvida yönel arkadaşımda 4060 var memnun kendisiMerhaba yeni toplamaya çalıştığım bilgisayar için ekran kartı konusunda yardımcı olabilirmisiniz
hocam o kadar güçlü işlemciye bu gpular biraz zayıf kalıyor bence ama ikisinden biri derseniz 4060 alırım benMerhaba yeni toplamaya çalıştığım bilgisayar için ekran kartı konusunda yardımcı olabilirmisiniz
Rx6000 serisi bi tık sıkıntılı nvida yönel arkadaşımda 4060 var memnun kendisi
rx7600 yazıyor hocam 6000 serisi değil, 7600 pek tavsiye etmem. Topladıgın sistemde işlemcini de göz önüne alırsak bütçen de varsa 4060 almak yerine üstüne 3-5k daha koyarak 7700xt veya 7800xt tercih edersen çok rahat 2k oynatır tüm oyunlarıMerhaba yeni toplamaya çalıştığım bilgisayar için ekran kartı konusunda yardımcı olabilirmisiniz
bu bileşenler için özellikle de işlemci için hem 4060 hem 7600 cok zayıf kalırMerhaba yeni toplamaya çalıştığım bilgisayar için ekran kartı konusunda yardımcı olabilirmisiniz
Yanlış görmüşüm benim hatam bende aynı düşünüyorum 4060 fiyatına çok değen bir kart değil ama sorunsuz bir kart amdye görerx7600 yazıyor hocam 6000 serisi değil, 7600 pek tavsiye etmem. Topladıgın sistemde işlemcini de göz önüne alırsak bütçen de varsa 4060 almak yerine üstüne 3-5k daha koyarak 7700xt veya 7800xt tercih edersen çok rahat 2k oynatır tüm oyunları
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu bileşenler için özellikle de işlemci için hem 4060 hem 7600 cok zayıf kalır
amd nin 7000 serisi kartları da sorunsuz, aynı fiyat bandında nvidia kartlarına göre çok daha performanslı ayrıcaYanlış görmüşüm benim hatam bende aynı düşünüyorum 4060 fiyatına çok değen bir kart değil ama sorunsuz bir kart amdye göre
7900xt kullanan bir arkadaşım vardı Asus tan almıştı biraz sıkıntı yaşamıştı driver olarak ama genel olarak bilmiyorum bende 9000 serisi alacağımamd nin 7000 serisi kartları da sorunsuz, aynı fiyat bandında nvidia kartlarına göre çok daha performanslı ayrıca
ben hiç denk gelmedim hocam ama asus ekran kartlarını pek önermem amd tarafında, powercolor ve xfx candır7900xt kullanan bir arkadaşım vardı Asus tan almıştı biraz sıkıntı yaşamıştı driver olarak ama genel olarak bilmiyorum bende 9000 serisi alacağım
Sapphire nasıldır hocam 9070xt 45knğstü çıkarsa 7900xtx alıcam Sapphire nitro vapor varben hiç denk gelmedim hocam ama asus ekran kartlarını pek önermem amd tarafında, powercolor ve xfx candır
o aklıma gelmemişti o da çok güzeldir amd tarafındaSapphire nasıldır hocam 9070xt 45knğstü çıkarsa 7900xtx alıcam Sapphire nitro vapor var
Teşekkür ederim bence f/p olarak ve oyun odaklıysa konu sahibide AMD tercih etsino aklıma gelmemişti o da çok güzeldir amd tarafında
f/p oldugu çok net, ben alacak olsam amd alırdımTeşekkür ederim bence f/p olarak ve oyun odaklıysa konu sahibide AMD tercih etsin