TOGG T10X V2 alınır mı?

Kurumsal mısınız?
kurumsal / esnaf olmasa sormazdı bile hocam normal vatandaşa 500 ve 900 k var

@ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈
daha önce bindim çok güzel araç tek beğenmediğim şarj kapağı çok dandik düşecekmiş gibi plastik olduğundan , akrabamızda kullanıyor kırmızı v2 uzun menzil oda herhangi bir sorun yaşamadı bizde almayı düşünüyorduk geçen yaz ama babam risk almadı (2. el değer kaybı zaten 2.el alacaktık ama işte) şuan tiguana bakıyor tiguandan kaliteli mi tartışılır ama babam oturumu olarak tiguanı daha çok beğeniyor

1 kilometre yolu kaç liraya gidiyor?
Evden şarj yaparsan 70kurus civarı olması lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bizde almayı düşünüyoruz amcam da var kullandık başlarda yazılımsal sorunlar vardı ancak çözüldü 1 senedir sıkıntısız kullanıyor amcam. Evden şarjın ekonomiklik için kesinlikle olması gerek diye düşünüyorum. İleri ki zamanlarda daha iyi bir kredi kampanyası ile alacağız sanırım.

kurumsal / esnaf olmasa sormazdı bile hocam normal vatandaşa 500 ve 900 k var

@ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈
daha önce bindim çok güzel araç tek beğenmediğim şarj kapağı çok dandik düşecekmiş gibi plastik olduğundan , akrabamızda kullanıyor kırmızı v2 uzun menzil oda herhangi bir sorun yaşamadı bizde almayı düşünüyorduk geçen yaz ama babam risk almadı (2. el değer kaybı zaten 2.el alacaktık ama işte) şuan tiguana bakıyor tiguandan kaliteli mi tartışılır ama babam oturumu olarak tiguanı daha çok beğeniyor
Evet esnaf olmasaydık hiç sormaya gerek yoktu esnaf olduğumuz için düşünüyoruz.

Ben de çok heyecanlıyım inşallah sahibi oluruz. Tiguan da güzel araç ama volkswagen öyle kampanyalar yapmıyor maalesef

Tanıtımları rezalette olsa, araç günümüzde iyi durumda.

Şarj almadığı veya ekranlar kapandığı zaman resetlemek gerekiyormuş. Bazen tek reset, bazen 3 - 5 resette çözülebiliyormuş. Bazende çözülmüyormuş. Fakat onun harici iyi. Tabii tek motor olması kötü.

Tesla Y vardı 1.8M a o şimdi kalktı tesla y juniper gelecek. Teslanın olduğu bir yerde 2. bi elektrikli arac seçeneği yoktur. Hele hele aynı paraysa togg mühendisleri bile tesla alır

Aynen bir bana garip geliyor galiba herkes kullanıyormuş.
Balata kullanmıyorsa aslında mantıklı.
Citroen ami de var bizde onda gayet kullanışlı oluyor geri kazanç. Yoksa o ayar olmayınca arabayı durdurmak daha zor oluyor bu sefer tamamen yük balatalara binmiş oluyor

Hayırlı olsun hocam şimdiden. Eğer alırsanız ayarlarda geri kazanç gibisinden bir ayar var. Ayağı gazdan çektiğin gibi frenliyor. Balatalarada çok zarar veriyor o ayarı kapatın bence.
Dedikleri gibi balatayla alakası yok. Ve çok frenliyor dediğiniz yeride kademesi var yanlış hatırlamıyorsam üç kademeydi kendine göre ayarlayabilirsin ben ortada kullanıyordum. Sürekli frenlemeden akması garip hissettiriyordu.

Onun dışında araç çok güzel kredisi daha güzel alabilicekolsam alırdım eniştemde vardı 30k da 10 aylık arabayı 1.6 ya sattı iki gün önce. Ev için o da beğenmediğinden depil. Hem zevkli hem karlı uzun yolda da çok sıkıntı çıkarmadı

Evet esnaf olmasaydık hiç sormaya gerek yoktu esnaf olduğumuz için düşünüyoruz.

Ben de çok heyecanlıyım inşallah sahibi oluruz. Tiguan da güzel araç ama volkswagen öyle kampanyalar yapmıyor maalesef
İnşallah hocam. Dediğim gibi kredi bu kadar avantajlı olmasaydı corolla cross gibi araçlara yönelecektik aslında. Togg aldık ama neden aldıkta dedirtmiyor yani. Başlarda biraz sıkıntı çekersin ayarlar falan karışık bir tık ama alışıyor insan. Tabi dacia dokkerdan geçince tek özelliği bluetoothttu arabanın :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Balata kullanmıyorsa aslında mantıklı.
Citroen ami de var bizde onda gayet kullanışlı oluyor geri kazanç. Yoksa o ayar olmayınca arabayı durdurmak daha zor oluyor bu sefer tamamen yük balatalara binmiş oluyor
Balata yemiyormuş hocam benim yanlışım. Ama çok kötü bir hissi var sanki yüklü tır sürüyormuşsunuz gibi hissettiriyor. Ben beğenmedim şahsen pili daha hızlı bitsin sorun değil.

Tanıtımları rezalette olsa, araç günümüzde iyi durumda.

Şarj almadığı veya ekranlar kapandığı zaman resetlemek gerekiyormuş. Bazen tek reset, bazen 3 - 5 resette çözülebiliyormuş. Bazende çözülmüyormuş. Fakat onun harici iyi. Tabii tek motor olması kötü.
Şuan ki modellerde de hala öyle sıkıntılar var mı bilmiyorum ama ilk çıkanlarda daha çok görünüyordu o sıkıntılar

Pilli araçların sonu yok vede eninde sonun vazgecilecek sebebi belli şarj olayı sorun uzun yol icicn uygun değil pilli araçtan pahalı en önemlisi bomba Üzerinde oturuyorsunuz 18650 pil bile el bombası patlıyor biz eski teknoloji devam hatta 2018 sonraki araçlar alınmaz kesinlikle size pilli araçlarla mutluluklar

abimin arkadaşında v1 var, 3 ekranları durduk yere kapanıyor aracı durdurup çalıştırması gerekiyor. 2 Defa değişim yapıldı hala aynı v2 de öyle şeyler duymadım, bence güzel araba serviside ilgileniyor şarj olayıda kötü değil alınabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,455
Üyeler
183,432
Son üye
AntepLee00
Geri