❌İndirim Bitti! S21 FE 128Gb 15.999TL + Spigen 20W sarj cihazı Hepsiburada

Sanırım çok heveslisin 120 fps için
Onun dışında cihazı beğeniyormusun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Play Store'dan shizuku programını indirip yapıyorsun
Cihaz güzel. Kamerası,gücü be gerçekten tatmin etti. Yalnızca pil beni 1 gün çıkarıyor tek sorun bu.

Kardeş senin kullandığın exynos işlemci olan herhalde
Snapdragon olan versiyonunda böyle sorun yok
Benim kullandığım snapdragon versiyonu 1 sene kullandım belamı buldum.
Şarjı yarım gün dayanıyor dayanamıyor beni bıktırdı bir sürü bug var donup kalmalar kamera problemleri telofonu takas desteğiyle sattım kurtuldum.

Benim kullandığım snapdragon versiyonu 1 sene kullandım belamı buldum.
Şarjı yarım gün dayanıyor dayanamıyor beni bıktırdı bir sürü bug var donup kalmalar kamera problemleri telofonu takas desteğiyle sattım kurtuldum.
Takas desteğiyle sattıysam öuhtemelene 6 k falan saydılar hatta daha az
Yazık etmişsin
Bug falan yok

Takas desteğiyle sattıysam öuhtemelene 6 k falan saydılar hatta daha az
Yazık etmişsin
Bug falan yok
1741087748740.png

Yanıldın 12100tl saydılar ama tabi doğru diyorsun ben 3 kuruş vermezdim bu telefona
Hadi diyelim bug yoktu benim yaşadıklarım halüsinasyondu şarjına ne diyebilirsin ki...
Hem şarj olması yavaş (iphone ve samsung için tüm cihazlarda yavaş) hemde şarjı beni 1 gün bile kurtarmadı %50 şarjla dışarda 3 4 saat dolansam telefona çok az baksam bile şarjı bitiyordu

Alıntıyı görüntüle
Yanıldın 12100tl saydılar ama tabi doğru diyorsun ben 3 kuruş vermezdim bu telefona
Hadi diyelim bug yoktu benim yaşadıklarım halüsinasyondu şarjına ne diyebilirsin ki...
Hem şarj olması yavaş (iphone ve samsung için tüm cihazlarda yavaş) hemde şarjı beni 1 gün bile kurtarmadı %50 şarjla dışarda 3 4 saat dolansam telefona çok az baksam bile şarjı bitiyordu
Doğru pili biraz az gidiyor

Geri