firsatgamingx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,075
Vatanda lansmanda 5070ti, 5080 5090 da çıkmadı kivatanda 5070 hiç satıldı mı? Lansman günlerini atlıyor sanki
Vatanda lansmanda 5070ti, 5080 5090 da çıkmadı kivatanda 5070 hiç satıldı mı? Lansman günlerini atlıyor sanki
5070 hiç satmadıvatanda 5070 hiç satıldı mı? Lansman günlerini atıyor sanki
vatanda 5070 hiç satıldı mı? Lansman günlerini atlıyor sanki
lansmanda degil lakin 5080 sattılarResmi satıcılar listesinde yok. O yüzden geç geliyordur.![]()
NVIDIA GeForce RTX 5070 Ailesi Ekran Kartları
Yeni deneyimlere yelken açarken yapay zekanın gücünden yararlanın.www.nvidia.com
Hocam zaten ortalama da kart xtx e gayet yakın 1-2 oyunun optimizasyon sorunu olabilir ama genel çoğunluk xt ve xtx arası tek tek atamıyorum ancak dediğim gibi büyük oyunların nerdeyse hepsinde durum bu ham performansta xtx ten iyi demiyorum ancak kart genele baktığımızda xtx den çok daha iyi bir kart bence rt ve fsr4 sayesindeNiye tek bir oyundan değerlendiriyorsun ?
Burada da 7900 GRE ile aynı.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hepsini izle kafanda ortalama oluştur.
Bak burada 18 oyun ortalaması var burada da 7900xtx e yakın değil. 7900XT ye daha yakın. Bence sen videoları izle tekrar.Hocam zaten ortalama da kart xtx e gayet yakın 1-2 oyunun optimizasyon sorunu olabilir ama genel çoğunluk xt ve xtx arası tek tek atamıyorum ancak dediğim gibi büyük oyunların nerdeyse hepsinde durum bu
Buradası, şuradası yok. 9070 XT, 7900 GRE den daha güçlü bir kart.Niye tek bir oyundan değerlendiriyorsun ?
Burada da 7900 GRE ile aynı.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hepsini izle kafanda ortalama oluştur.
Şuna yakın değil diyorsan yüzde hesaplamayı öğrenmen lazım dostum. Aralarındaki net fark %12.51 yani %12 fark var ne yakın değiller öyle mi? 7900XTX sahibi falan mısın?Bak burada 18 oyun ortalaması var burada da 7900xtx e yakın değil. 7900XT ye daha yakın. Bence sen videoları izle tekrar.
Alıntıyı görüntüle
Rt ve fsr4 var haklısın ama genel ortalama performansta İbrahim hocamın da dediği gibi xt ye daha yakın.7900xtx daha iyi yani saf güçte.Bu kart 7900xt super tarzı bir şey olmuş ama fiyatına göre gayet iyi bencede.5070 yerine kesinlikle tercih edilmeli.Bakalım yarında canlı canlı görelim fiyatlandırmayı sonrasında yorum yapmak daha doğru olur.Hocam zaten ortalama da kart xtx e gayet yakın 1-2 oyunun optimizasyon sorunu olabilir ama genel çoğunluk xt ve xtx arası tek tek atamıyorum ancak dediğim gibi büyük oyunların nerdeyse hepsinde durum bu ham performansta xtx ten iyi demiyorum ancak kart genele baktığımızda xtx den çok daha iyi bir kart bence rt ve fsr4 sayesinde
DH forumda 91K dan 5090 alan adam var nasıl çıkmadı?Vatanda lansmanda 5070ti, 5080 5090 da çıkmadı ki
Konuya nerden geldiğimizi okudun mu ? 7900GRE den güçlü olduğunu herkes biliyor. Arkadaş tek video üzerinden örnek gösterdiği için karşılık olarak onu attım. RT performansına yorumumuda yaptım zaten. Buraya kadar neler yazmışız bir oku tekrar.Buradası, şuradası yok. 9070 XT, 7900 GRE den daha güçlü bir kart.
18 oyun saf performans ortalaması olarak 7900XT denginde, RT işin içinde girince ise 7900XTX den bile daha güçlü bir kart. Daha FSR 4 ü saymadım bile.
Bu arada 9000 serisinin driverları da tam oturmamış durumda 9070 in bazı oyunlarda çok komik fps ler aldığı oluıyor. Driverlar biraz daha oturunca saf performansta 7900XTX ile aralarındaki %15 lik makas da kapanacaktır.
Özetle 7900XTX den çok çok daha mantıklı bir kart. Bu saatten sonra 7900XTX in yüzüne kimse bakmaz, bakan da muhtemelen GPU dan anlamıyordur.
Bu karşılaştırma baya iyiymiş 9070 verileri de olsa iyi olurmuşBak burada 18 oyun ortalaması var burada da 7900xtx e yakın değil. 7900XT ye daha yakın. Bence sen videoları izle tekrar.
Alıntıyı görüntüle