🔥İndirim 🔥 ASUS PRIME GeForce RTX 5070 OC 29.999 TL🔥 (TEKRARDAN STOKLARDA)

25ten lansmanı vardı zaten. Bu asusun kampanyası sanırım. 35 falan olur bu kart stok bitince
Doğrudur hocam. Bir kaç model daha inceledim 32 den açılış yapanlar var çokta yanılmamışım , muhtemelen asus ekstra indirim yapmış.

AMD sevmeyen birisi olarak kesinlikle yarın 9070 ve 9070 XT beklemekte yarar var. Testler beklediğimden iyi. 5070 kötü bir kart. Bu fiyatı hak ettiğini düşünmüyorum.

AMD sevmeyen birisi olarak kesinlikle yarın 9070 ve 9070 XT beklemekte yarar var. Testler beklediğimden iyi. 5070 kötü bir kart. Bu fiyatı hak ettiğini düşünmüyorum.
Aslında benimde beklediğimden kötü. 600 dolara iyi mi dersen evet fazlasıyla iyi ama ilk testlerde %42 fark gördük 7900GRE ile canlı testlerde o kadar olmadı. O testlere göre 7900xtx seviyesindeydi ama yaklaşamamış bile.

Aslında benimde beklediğimden kötü. 600 dolara iyi mi dersen evet fazlasıyla iyi ama ilk testlerde %42 fark gördük 7900GRE ile canlı testlerde o kadar olmadı. O testlere göre 7900xtx seviyesindeydi ama yaklaşamamış bile.
Nasıl yaklaşamamış hocam kart tam olarak 7900xt ve xtx arasında kart xtx e gayet yakın nerden baktınız siz testlere acaba hatta rt de geçiyor kart xtx den daha iyi

Nasıl yaklaşamamış hocam kart tam olarak 7900xt ve xtx arasında kart xtx e gayet yakın nerden baktınız siz testlere acaba hatta rt de geçiyor kart xtx den daha iyi
RT değil RT de zaten iyileştirme yapıldı. Düz performansın 7900 XTX ile alakası yok. 7900 XT ye daha yakın. Bütün testleri izledim bu arada çıkan.

kaçıranlar var ise itopyada da girmiş indirime aynı fiyattan alınıyor hala

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,515
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri