Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
1er adet falan satılıyor lansmanlarda.25den kaç stok satıldı?
1er adet falan satılıyor lansmanlarda.25den kaç stok satıldı?
iyzico ile alırken kendi kredi kartın ile ödüyorsun dimi direk.
Doğrudur hocam. Bir kaç model daha inceledim 32 den açılış yapanlar var çokta yanılmamışım , muhtemelen asus ekstra indirim yapmış.25ten lansmanı vardı zaten. Bu asusun kampanyası sanırım. 35 falan olur bu kart stok bitince
Evet evet normal fiyat zaten 32999 şuan en ucuz. Hatta o ön sipariş.Doğrudur hocam. Bir kaç model daha inceledim 32 den açılış yapanlar var çokta yanılmamışım , muhtemelen asus ekstra indirim yapmış.
Bitti bu arada.![]()
ASUS PRIME GeForce RTX 5070 OC 12GB GDDR7 192 Bit DLSS 4 Ekran Kartı
ASUS PRIME GeForce RTX 5070 OC 12GB GDDR7 192 Bit DLSS 4 Ekran Kartıwww.gaming.gen.tr
Aslında benimde beklediğimden kötü. 600 dolara iyi mi dersen evet fazlasıyla iyi ama ilk testlerde %42 fark gördük 7900GRE ile canlı testlerde o kadar olmadı. O testlere göre 7900xtx seviyesindeydi ama yaklaşamamış bile.AMD sevmeyen birisi olarak kesinlikle yarın 9070 ve 9070 XT beklemekte yarar var. Testler beklediğimden iyi. 5070 kötü bir kart. Bu fiyatı hak ettiğini düşünmüyorum.
Nasıl yaklaşamamış hocam kart tam olarak 7900xt ve xtx arasında kart xtx e gayet yakın nerden baktınız siz testlere acaba hatta rt de geçiyor kart xtx den daha iyiAslında benimde beklediğimden kötü. 600 dolara iyi mi dersen evet fazlasıyla iyi ama ilk testlerde %42 fark gördük 7900GRE ile canlı testlerde o kadar olmadı. O testlere göre 7900xtx seviyesindeydi ama yaklaşamamış bile.
RT değil RT de zaten iyileştirme yapıldı. Düz performansın 7900 XTX ile alakası yok. 7900 XT ye daha yakın. Bütün testleri izledim bu arada çıkan.Nasıl yaklaşamamış hocam kart tam olarak 7900xt ve xtx arasında kart xtx e gayet yakın nerden baktınız siz testlere acaba hatta rt de geçiyor kart xtx den daha iyi