LaZz61
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,457
Hayırlı ramazanlar hocam oruç başa vuranlar var demekAl işte yine ortadan okumaya başlayan biri.
Hayırlı ramazanlar hocam oruç başa vuranlar var demekAl işte yine ortadan okumaya başlayan biri.
Olur öyle. Hayırlı ramazanlar dostum.Hayırlı ramazanlar hocam oruç başa vuranlar var demek
4090 gücünde yauv niye öyle diyorsun (!)5070 OC ye 12gb Vram hangi CEO dan çıktı aw. Koyun sunlara artık 16Gb, 2K yeni oyunlarda ucu ucuna olur 12Gb.
Bu yeni DLSS 4 ile kullanılan VRAM miktarı da düşüyor. Ona güveniyor olabilirler. Ne kadar işe yarar bilemiyorum.5070 OC ye 12gb Vram hangi CEO dan çıktı aw. Koyun sunlara artık 16Gb, 2K yeni oyunlarda ucu ucuna olur 12Gb.
5080 kullanıyorum hocam bi işe yaramıyo pek eskisi neyse yenisi de aynı vram olarakBu yeni DLSS 4 ile kullanılan VRAM miktarı da düşüyor. Ona güveniyor olabilirler. Ne kadar işe yarar bilemiyorum.
Globalde Ulaşım maliyetleri 2 kat yükseldi Türkiyeye girecek olan 3 ay sonraki parti mallarına bu zam oranları yansıtılacak Malum giderler artınca en fazla şuanki fiyatları koruyabilirler ancak indirim pek mümkün gözükmüyor.Bence 5070 in fiyatı daha da düşecek bunun ana nedeni amd nin satış fiyatının tavsiye edilenle aynı olacak olması. Bir gün bir gündür diyerek amd çıkış yapmadan satabilecekleri mantıklı fiyata düşürdüler kartları vurgun yapıyorlar. Amd çıksın bu kart 1 ay sonra 25 lere kadar geriler. 4070s in fiyatı dün 30 bine çekildi gamingende bunun nedeni bence 4070s fiyatına 5070 al geç diye düşünmeden alanlar olsun diye yapıldı bence
tedarik sorunu çözülürse fiyatlar inebilir ama ben 30.000 altına ineceklerini düşünmüyorum bu özel kampanya gibi duruyorBence 5070 in fiyatı daha da düşecek bunun ana nedeni amd nin satış fiyatının tavsiye edilenle aynı olacak olması. Bir gün bir gündür diyerek amd çıkış yapmadan satabilecekleri mantıklı fiyata düşürdüler kartları vurgun yapıyorlar. Amd çıksın bu kart 1 ay sonra 25 lere kadar geriler. 4070s in fiyatı dün 30 bine çekildi gamingende bunun nedeni bence 4070s fiyatına 5070 al geç diye düşünmeden alanlar olsun diye yapıldı bence
Globalde Ulaşım maliyetleri 2 kat yükseldi Türkiyeye girecek olan 3 ay sonraki parti mallarına bu zam oranları yansıtılacak Malum giderler artınca en fazla şuanki fiyatları koruyabilirler ancak indirim pek mümkün gözükmüyor.