Bence 9070 ve 9070 XT Almamalısınız

Bi bitmedi Nvidia fan boyları...
AMD FENA KOYDU BU SERİ 🤣

Bi bitmedi Nvidia fan boyları...
AMD FENA KOYDU BU SERİ 🤣
Ya şunu anlamıyorlar 2 büyük var zaten en ucuza hangisi daha iyi özellikler sunarsa o tercih edilir.
15k fark verip mfg4 te deneyimlemek isteyebilirsiniz bu kişiden kişiye değişir

Pahalı alan Nvidiacilarin baya canı sıkıldı anlıyorum ama bu kadarına da gerek yok

9000 serisinde gösterge yanlış videosu var ancak kendisi önce koymak isteyen bir youtuber var. Kart onda çünkü video yayına girince link yollarım.
9070xt bende aldım. RTX 5070 te aldım. İkisi gelince bende denerim ama kendin kartları denemeden bu kadar net konuşman biraz garip geldi açıkcası. Ayrıca hem NVİDİA hem AMD tarafı bütün yayıncılara sponsor. Videoda öyle bir konuşmussun ki Nvidia hiç kart yollamıyormuş gibi. 2.5m takipçisi olan bir kanal bile 5070 almayın aldırmayın diyebiliyor. Sence AMD youtube gelirinden daha fazla mı para teklif etmiş oluyor bu durumda.

9070xt bende aldım. RTX 5070 te aldım. İkisi gelince bende denerim ama kendin kartları denemeden bu kadar net konuşman biraz garip geldi açıkcası. Ayrıca hem NVİDİA hem AMD tarafı bütün yayıncılara sponsor. Videoda öyle bir konuşmussun ki Nvidia hiç kart yollamıyormuş gibi. 2.5m takipçisi olan bir kanal bile 5070 almayın aldırmayın diyebiliyor. Sence AMD youtube gelirinden daha fazla mı para teklif etmiş oluyor bu durumda.
Testleri beraber yaptık ancak onun abonesi benim bi 30 40 katım kadar olduğu için ve kartta ona yollandığı için video hakkı doğal olarak ona ait. Dediğim gibi link gelince paylaşacağım sizinle

Testleri beraber yaptık ancak onun abonesi benim bi 30 40 katım kadar olduğu için ve kartta ona yollandığı için video hakkı doğal olarak ona ait. Dediğim gibi link gelince paylaşacağım sizinle
Testler diğerlerinden farklı olmayacak bu kadar yayıncı yalan söyleyecek değil. Sadece dediğin 2x fps durumu olabilir oda normal yeni sürücü olduğu için düzeltilir öyle büyütülecek bir şey değil. Yani diğer dediğim gibi. Bu kadar insana AMD Youtube gelirlerinden fazla para vermesi mümkün değil ki taraf tutulsun. Ayrıca bu işin ambargosu var. Bu adamların dedikleri doğru olmasaydı senden önce Nvidia müdahale ederdi. Nvidia'nın bu saatten sonra müdahale edeceği tek şey ekran kartı fiyatlarını düşürmek olur dostum.

Testler diğerlerinden farklı olmayacak bu kadar yayıncı yalan söyleyecek değil. Sadece dediğin 2x fps durumu olabilir oda normal yeni sürücü olduğu için düzeltilir öyle büyütülecek bir şey değil. Yani diğer dediğim gibi. Bu kadar insana AMD Youtube gelirlerinden fazla para vermesi mümkün değil ki taraf tutulsun. Ayrıca bu işin ambargosu var. Bu adamların dedikleri doğru olmasaydı senden önce Nvidia müdahale ederdi. Nvidia'nın bu saatten sonra müdahale edeceği tek şey ekran kartı fiyatlarını düşürmek olur dostum.
Bana göre bazı noktalar yanlış ama fikirdir saygı duyarım. Amdyi seviyorum ama işlemcide😄

Afmf ile mfg aynı diyen yorum yapmasın bence Bi zahmet ciddiye alınacak bir yorum değil uygulama teknikleri, görüntü kalitesi ve performans açısından uçurum var

Afmf ile mfg aynı diyen yorum yapmasın bence Bi zahmet ciddiye alınacak bir yorum değil uygulama teknikleri, görüntü kalitesi ve performans açısından uçurum var
uygulama farkları görüntü kalitesi ve performans farkını bana bir gösterir misin aydınlanıyım

Digital foundry yada hardware unboxed kanallarını izleyebilirsin ikisinde de video var

Sanki konu sahibinde ufağından bi nvidia fanboyluk var

şimdiye kadar 10-15 kere ekran kartı aldım sattım kullandım ve net olarak şunu diyebbilirim; abi paran bütcen kısıtlıysa, tek derdin oyun oynamaksa kickte youtube'da falan bi heves girip 1-2 yayın falan açacaksan amd alıp geçeceksin. hee ben adobe programlarıyla yazılımla tasarımla uğraşıyorum diyosan zaten adamlar tekel onu alıp geçecen. bir tanıdığımda 5080 var bende 4070ti super var onun dediğine göre 4x te bi tık düzelme güzelleşme olmuş. ilk çıktığında almıştı zaten o zaman dedediğinde bu x'le katlayınca fps, kaliteden ödün oluyomuş.
kendimde zaten denedim dlss o kadar huhuuvv dedircek bir his bırakmıyo bende yani ara ara bozulma görünce falan ben kapatıp daha az fps ile yoluma devam ediyorum. dün denemek amaçlı forza 5'te frame gen açtım kadranın arkasında hayaletlenme oluyo vs. amd kartta kullandım gayet memnundum bu karttanda memnunum.
bu tarz katma değerli bişeymiş gibi gösterip saplıyorlarya ona bişey demiyorum, allah onları bildiği gibi yapsın. gayette biliyorlardı 25 yıllık şirket ticareti mi bilmiyor yapay zeka siparişleri olumsuz etkilenmesin diye böyle stok sorunu çekiyoruz bu 1, 2. olarakta adamların gaming kısmından kazandıkları tüm kazançlarının %5 i etmiyor umurlarında bile değiliz kartlar çıktı rezillik üstüne rezillik oldu.
konu sahibi arkadaş kusra bakmada kimin bütcesi yetiyosa alsın. ben oyun oynayacam 2k monitörüm var diyosa gitsin alsın artan paraya gider oyun alır ssd alır.
problem nvdia fanboyları değil artık, saçma sapan sebeplerle ya da sebepsiz yere amd hater'ı olmuş insanlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,167
Üyeler
186,456
Son üye
malatyalihamsi
Geri