9000 serisinde gösterge yanlış videosu var ancak kendisi önce koymak isteyen bir youtuber var. Kart onda çünkü video yayına girince link yollarım.Muhtemelen sende sorun var. Veya hiç AMD kullanmamışsın.
Alıntıyı görüntüle
Ya şunu anlamıyorlar 2 büyük var zaten en ucuza hangisi daha iyi özellikler sunarsa o tercih edilir.Bi bitmedi Nvidia fan boyları...
AMD FENA KOYDU BU SERİ![]()
9070xt bende aldım. RTX 5070 te aldım. İkisi gelince bende denerim ama kendin kartları denemeden bu kadar net konuşman biraz garip geldi açıkcası. Ayrıca hem NVİDİA hem AMD tarafı bütün yayıncılara sponsor. Videoda öyle bir konuşmussun ki Nvidia hiç kart yollamıyormuş gibi. 2.5m takipçisi olan bir kanal bile 5070 almayın aldırmayın diyebiliyor. Sence AMD youtube gelirinden daha fazla mı para teklif etmiş oluyor bu durumda.9000 serisinde gösterge yanlış videosu var ancak kendisi önce koymak isteyen bir youtuber var. Kart onda çünkü video yayına girince link yollarım.
Testleri beraber yaptık ancak onun abonesi benim bi 30 40 katım kadar olduğu için ve kartta ona yollandığı için video hakkı doğal olarak ona ait. Dediğim gibi link gelince paylaşacağım sizinle9070xt bende aldım. RTX 5070 te aldım. İkisi gelince bende denerim ama kendin kartları denemeden bu kadar net konuşman biraz garip geldi açıkcası. Ayrıca hem NVİDİA hem AMD tarafı bütün yayıncılara sponsor. Videoda öyle bir konuşmussun ki Nvidia hiç kart yollamıyormuş gibi. 2.5m takipçisi olan bir kanal bile 5070 almayın aldırmayın diyebiliyor. Sence AMD youtube gelirinden daha fazla mı para teklif etmiş oluyor bu durumda.
Testler diğerlerinden farklı olmayacak bu kadar yayıncı yalan söyleyecek değil. Sadece dediğin 2x fps durumu olabilir oda normal yeni sürücü olduğu için düzeltilir öyle büyütülecek bir şey değil. Yani diğer dediğim gibi. Bu kadar insana AMD Youtube gelirlerinden fazla para vermesi mümkün değil ki taraf tutulsun. Ayrıca bu işin ambargosu var. Bu adamların dedikleri doğru olmasaydı senden önce Nvidia müdahale ederdi. Nvidia'nın bu saatten sonra müdahale edeceği tek şey ekran kartı fiyatlarını düşürmek olur dostum.Testleri beraber yaptık ancak onun abonesi benim bi 30 40 katım kadar olduğu için ve kartta ona yollandığı için video hakkı doğal olarak ona ait. Dediğim gibi link gelince paylaşacağım sizinle
Bana göre bazı noktalar yanlış ama fikirdir saygı duyarım. Amdyi seviyorum ama işlemcideTestler diğerlerinden farklı olmayacak bu kadar yayıncı yalan söyleyecek değil. Sadece dediğin 2x fps durumu olabilir oda normal yeni sürücü olduğu için düzeltilir öyle büyütülecek bir şey değil. Yani diğer dediğim gibi. Bu kadar insana AMD Youtube gelirlerinden fazla para vermesi mümkün değil ki taraf tutulsun. Ayrıca bu işin ambargosu var. Bu adamların dedikleri doğru olmasaydı senden önce Nvidia müdahale ederdi. Nvidia'nın bu saatten sonra müdahale edeceği tek şey ekran kartı fiyatlarını düşürmek olur dostum.
uygulama farkları görüntü kalitesi ve performans farkını bana bir gösterir misin aydınlanıyımAfmf ile mfg aynı diyen yorum yapmasın bence Bi zahmet ciddiye alınacak bir yorum değil uygulama teknikleri, görüntü kalitesi ve performans açısından uçurum var
link atabilirsinDigital foundry yada hardware unboxed kanallarını izleyebilirsin ikisinde de video var