thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,954
Pure olanı var benim en beğendiğim modellerden biri ama 34k, 2k-3k daha verip nitro almak daha mantıklı gibiBunun beyaz rengi var mı?
Pure olanı var benim en beğendiğim modellerden biri ama 34k, 2k-3k daha verip nitro almak daha mantıklı gibiBunun beyaz rengi var mı?
Beyaz sistem topluyorum nitro daha önce kullandım çok kaliteli beyaz renk inşallah çıkarır pure versiyonunu da gördüm bende çok beğendim 4070S kartım var satabilirsem alacağım İnşallahPure olanı var benim en beğendiğim modellerden biri ama 34k, 2k-3k daha verip nitro almak daha mantıklı gibi
Stok var kaçırmayın...
20 defa refresh attım bana stok denk gelmediAynen 5 dk da bir geliyor linç geliyor diye indirimi bitirdim ben
20 defa refresh attım bana stok denk gelmedi![]()
Giriş modelleri fiyatına gaming oc vardı gigabyteNeredeyse her serinin pulse ve nitro modellerini görmüş biri olarak kesinlikle nitro modeller olması gerekiyor. Ne zaman müşterilerime pulse alsam bütçe yetersizliğinde son çare olarak aldırdım. bir şekilde memnunlar fakat soğutma, malzeme kalitesi ve bobin cızıtısı gibi mevzular olunca pulse çok geri kalıyor. Kendim şuan 6900 XT nitro+ SE kullanıyorum. 9070 XT Nitro+ da sipariş verdim. 5k fazlasını verip kaliteye ulaşmayı tercih ederim. Bütçesi olan kesinlikle 3-5 fazlasını verip daha iyisini almalı. Giriş seviyesi olan modeller (pulse, asus prime) bir şekilde insanları üzebiliyor.
yabancı forumlarda modelden herkes memnun bilemedim o arkadaşın olayınıSadece gizli kablolama olayı bile 50 EUR eder
Kaldı ki bugün forumda bir arkadaş sıcaklıktan dolayı gaming oc yi iade ettiğini yazdı konu var bulabilirsin
bende mi sorun var? stok yokHemen al geldi tekrar 2. Ye alsammi diye düşünüyorum bende![]()
Bir müşterime de onu aldık fakat yabancı forumlarda sıcaklık sorunu şikayeti yağıyor bu modele. Ürün kutusundan daha çıkartmadık. Sistemin diğer parçalarıyla beraber kuracağız. Hatta bu forumda bile Gigabyte'ın bu modellerinde şikayetler var.Giriş modelleri fiyatına gaming oc vardı gigabyte
Bu seride değil hocam, alın, aldırın Pulse'u ucuz bulursanız. 9070 XT Pulse ile bir sıcaklık sorunu yaşarsanız kefilim kartaNeredeyse her serinin pulse ve nitro modellerini görmüş biri olarak kesinlikle nitro modeller olması gerekiyor. Ne zaman müşterilerime pulse alsam bütçe yetersizliğinde son çare olarak aldırdım. bir şekilde memnunlar fakat soğutma, malzeme kalitesi ve bobin cızıtısı gibi mevzular olunca pulse çok geri kalıyor. Kendim şuan 6900 XT nitro+ SE kullanıyorum. 9070 XT Nitro+ da sipariş verdim. 5k fazlasını verip kaliteye ulaşmayı tercih ederim. Bütçesi olan kesinlikle 3-5 fazlasını verip daha iyisini almalı. Giriş seviyesi olan modeller (pulse, asus prime) bir şekilde insanları üzebiliyor.
Pure model adı ama stoklarda yok.Bunun beyaz rengi var mı?
Malesef ben müşterilerime bu garantiyi veremiyorum. 2 Slot bir kart ve yinede giriş seviyesi (O kadar kalın sayılmaz 3 slot kartlara göre). Daha ilk 2 günden buzzer sesi (coil whine) şikayeti bir kaç kişiden almış durumda. Nitro+ modeli 3 slot bir kart materyal olarak iki kart arasında ciddi fark var. Yine hiç pulse modeli aldırmıyorum demiyorum fakat 7800 XT ve 7900 XT aldırdığım müşterilerimde de coil whine sesine denk geldiğim durumlar oldu. Şimdide bir müşterime Gigabyte 9070 XT Gamig OC modeli almıştık. Bunda da garip bir şekilde sıcaklıklarla ilgili şikayetlerde görmeye başladım. Umarım baş ağrıtacak bir durum olmaz. Aynı işi yapacak olan kartlarda aynı performans alınmasına rağmen malzemede ciddi farklar var. Bu durum kaçınılmaz bir gerçek. Umarım 9070 serisi pulse kartlarda uzun kullanımda sorunlara sebep olmaz. Çünkü şu anda almak isteyen müşterilerimde var. Maddi sınırı buna yettiği için alacaklar.Bu seride değil hocam, alın, aldırın Pulse'u ucuz bulursanız. 9070 XT Pulse ile bir sıcaklık sorunu yaşarsanız kefilim kartaBüyük kanal testlerini inceleyin anlarsınız, çok kalın kocaman bir kart yapmışlar.