Neler Yeni

❌İndirim Bitti! SAPPHIRE RADEON RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı-36998 TL

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
şahsen nitro olsun gaming x olsun rog olsun bu tarz soğutma oalrakta ttepe modellere fark ben veririm, bu karttan alcak olsam pulse 32 verecegime üstüne farkı koyup nitro tercih ederdim :)

KONSOL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Furkan
şahsen nitro olsun gaming x olsun rog olsun bu tarz soğutma oalrakta ttepe modellere fark ben veririm, bu karttan alcak olsam pulse 32 verecegime üstüne farkı koyup nitro tercih ederdim :)
Pulse'un değerleri de çok iyi bu seride hocam. Nitro da Pulse da 60'ın altında geziyor. Sapphire yapmış harbiden. Ama tasarım olarak Nitro çok çok iyi olmuş, kablo gizleme olayı özellikle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet emim sekmen
Indirim felan yok konuyu sil bu arada boş boş konular açmayın indirim olmayan şeylere

ChristianSerratos

80+ Silver
Tasarım dostum. En büyük örneği RTX 5090. 40000 TL fark vererek Rog ASTRAL aldılar. Bundaki 4k hiç bir şey değil :D
dh çok var o tiplerden 20k fazla verip 5080 astral alanlar da vardı

Atius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
atacan atmaca
2 gündür sipariş vermek için indirim bekliyorum yanlışlıkla indirimsiz şey aldıracaksınız az kaldı :D

xkeanex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Hakan Erdoğan
Admin arkadaşlar şu konuyu silerse iyi olur gördükçe sinirlerim bozuluyor :D

ChristianSerratos

80+ Silver

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,515
İsim
Kadir
Indirim felan yok konuyu sil bu arada boş boş konular açmayın indirim olmayan şeylere
lansman fiyat bunlar pulse da aynı yorumlar yapıldı 30k dan bir daha satılmadı yurtdışında bu fiyatlara kart yok şuan
5070 fiyatları bile 36 ya çıktı yurtdışında 9xxx ve 5xxx stokları bitti

atar1993

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Muhammed
Instagram
ig:muhammedatar_
Steam
https://steamcommunity.com/id/atar1993/
Neredeyse her serinin pulse ve nitro modellerini görmüş biri olarak kesinlikle nitro modeller olması gerekiyor. Ne zaman müşterilerime pulse alsam bütçe yetersizliğinde son çare olarak aldırdım. bir şekilde memnunlar fakat soğutma, malzeme kalitesi ve bobin cızıtısı gibi mevzular olunca pulse çok geri kalıyor. Kendim şuan 6900 XT nitro+ SE kullanıyorum. 9070 XT Nitro+ da sipariş verdim. 5k fazlasını verip kaliteye ulaşmayı tercih ederim. Bütçesi olan kesinlikle 3-5 fazlasını verip daha iyisini almalı. Giriş seviyesi olan modeller (pulse, asus prime) bir şekilde insanları üzebiliyor.

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
pozalba
Neredeyse her serinin pulse ve nitro modellerini görmüş biri olarak kesinlikle nitro modeller olması gerekiyor. Ne zaman müşterilerime pulse alsam bütçe yetersizliğinde son çare olarak aldırdım. bir şekilde memnunlar fakat soğutma, malzeme kalitesi ve bobin cızıtısı gibi mevzular olunca pulse çok geri kalıyor. Kendim şuan 6900 XT nitro+ SE kullanıyorum. 9070 XT Nitro+ da sipariş verdim. 5k fazlasını verip kaliteye ulaşmayı tercih ederim. Bütçesi olan kesinlikle 3-5 fazlasını verip daha iyisini almalı. Giriş seviyesi olan modeller (pulse, asus prime) bir şekilde insanları üzebiliyor.
Ya bunları açıklamak bile ne kadar üzücü ve zaman kaybı yani bu kadar basit konuları bile bilmeyen anlamak istemeyen bir kitle var burada dertleri nedir direk söylesinler eğip bükmeden yoksa artık gerçekten çekilir halde değiller

misemise

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Mert Ketenoğlu
Bunun beyaz rengi var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular