Neler Yeni

❌İndirim Bitti! SAPPHIRE RADEON RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı-36998 TL

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,262
İsim
Hacı
Stok var kaçırmayın...

misemise

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Mert Ketenoğlu
Pure olanı var benim en beğendiğim modellerden biri ama 34k, 2k-3k daha verip nitro almak daha mantıklı gibi
Beyaz sistem topluyorum nitro daha önce kullandım çok kaliteli beyaz renk inşallah çıkarır pure versiyonunu da gördüm bende çok beğendim 4070S kartım var satabilirsem alacağım İnşallah

Hamdi90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Hamdi

Ekler

• Screenshot_20250310_190919_Chrome.jpg
    Screenshot_20250310_190919_Chrome.jpg
    381.9 KB · Hit: 33

turnão

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mustafa Tuna
Neredeyse her serinin pulse ve nitro modellerini görmüş biri olarak kesinlikle nitro modeller olması gerekiyor. Ne zaman müşterilerime pulse alsam bütçe yetersizliğinde son çare olarak aldırdım. bir şekilde memnunlar fakat soğutma, malzeme kalitesi ve bobin cızıtısı gibi mevzular olunca pulse çok geri kalıyor. Kendim şuan 6900 XT nitro+ SE kullanıyorum. 9070 XT Nitro+ da sipariş verdim. 5k fazlasını verip kaliteye ulaşmayı tercih ederim. Bütçesi olan kesinlikle 3-5 fazlasını verip daha iyisini almalı. Giriş seviyesi olan modeller (pulse, asus prime) bir şekilde insanları üzebiliyor.
Giriş modelleri fiyatına gaming oc vardı gigabyte
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece gizli kablolama olayı bile 50 EUR eder
Kaldı ki bugün forumda bir arkadaş sıcaklıktan dolayı gaming oc yi iade ettiğini yazdı konu var bulabilirsin
yabancı forumlarda modelden herkes memnun bilemedim o arkadaşın olayını

atar1993

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Muhammed
Instagram
ig:muhammedatar_
Steam
https://steamcommunity.com/id/atar1993/
Giriş modelleri fiyatına gaming oc vardı gigabyte
Bir müşterime de onu aldık fakat yabancı forumlarda sıcaklık sorunu şikayeti yağıyor bu modele. Ürün kutusundan daha çıkartmadık. Sistemin diğer parçalarıyla beraber kuracağız. Hatta bu forumda bile Gigabyte'ın bu modellerinde şikayetler var.

Gaming ve Gaming OC modelleride giriş seviyesi. Eğerki nitroya rakip alacaksanız Gigabyte için Aorus modeli var.

KONSOL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Furkan
Neredeyse her serinin pulse ve nitro modellerini görmüş biri olarak kesinlikle nitro modeller olması gerekiyor. Ne zaman müşterilerime pulse alsam bütçe yetersizliğinde son çare olarak aldırdım. bir şekilde memnunlar fakat soğutma, malzeme kalitesi ve bobin cızıtısı gibi mevzular olunca pulse çok geri kalıyor. Kendim şuan 6900 XT nitro+ SE kullanıyorum. 9070 XT Nitro+ da sipariş verdim. 5k fazlasını verip kaliteye ulaşmayı tercih ederim. Bütçesi olan kesinlikle 3-5 fazlasını verip daha iyisini almalı. Giriş seviyesi olan modeller (pulse, asus prime) bir şekilde insanları üzebiliyor.
Bu seride değil hocam, alın, aldırın Pulse'u ucuz bulursanız. 9070 XT Pulse ile bir sıcaklık sorunu yaşarsanız kefilim karta :) Büyük kanal testlerini inceleyin anlarsınız, çok kalın kocaman bir kart yapmışlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Uğur ceylan
Fiyatı yükseltmek için stokları koklatıp koklatıp çekiyorlar . tamam rağbet var ama hiç mi ön hazırlığı yapılmadı yani bu kartlarında böyle az az geldi . Bugün şansa hepsiburada da 29.5 a pulse vardı hemen eridi sonra 31k ya çıktı çektim bir tane benim için önemli olan vade farksız taksitti neyse aldık bakalım .

Son düzenleme:

KONSOL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Furkan

atar1993

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Muhammed
Instagram
ig:muhammedatar_
Steam
https://steamcommunity.com/id/atar1993/
Bu seride değil hocam, alın, aldırın Pulse'u ucuz bulursanız. 9070 XT Pulse ile bir sıcaklık sorunu yaşarsanız kefilim karta :) Büyük kanal testlerini inceleyin anlarsınız, çok kalın kocaman bir kart yapmışlar.
Malesef ben müşterilerime bu garantiyi veremiyorum. 2 Slot bir kart ve yinede giriş seviyesi (O kadar kalın sayılmaz 3 slot kartlara göre). Daha ilk 2 günden buzzer sesi (coil whine) şikayeti bir kaç kişiden almış durumda. Nitro+ modeli 3 slot bir kart materyal olarak iki kart arasında ciddi fark var. Yine hiç pulse modeli aldırmıyorum demiyorum fakat 7800 XT ve 7900 XT aldırdığım müşterilerimde de coil whine sesine denk geldiğim durumlar oldu. Şimdide bir müşterime Gigabyte 9070 XT Gamig OC modeli almıştık. Bunda da garip bir şekilde sıcaklıklarla ilgili şikayetlerde görmeye başladım. Umarım baş ağrıtacak bir durum olmaz. Aynı işi yapacak olan kartlarda aynı performans alınmasına rağmen malzemede ciddi farklar var. Bu durum kaçınılmaz bir gerçek. Umarım 9070 serisi pulse kartlarda uzun kullanımda sorunlara sebep olmaz. Çünkü şu anda almak isteyen müşterilerimde var. Maddi sınırı buna yettiği için alacaklar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,649
Üyeler
169,592
Son üye
napol
Top Bottom