Neler Yeni

❌İndirim Bitti! SAPPHIRE RADEON RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı-36998 TL

turnão

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mustafa Tuna
Bir müşterime de onu aldık fakat yabancı forumlarda sıcaklık sorunu şikayeti yağıyor bu modele. Ürün kutusundan daha çıkartmadık. Sistemin diğer parçalarıyla beraber kuracağız. Hatta bu forumda bile Gigabyte'ın bu modellerinde şikayetler var.

Gaming ve Gaming OC modelleride giriş seviyesi. Eğerki nitroya rakip alacaksanız Gigabyte için Aorus modeli var.
Ürün 3380 mhzlere kadar overclocklanan bir ürün ve yabancı forumlarda şikayete denk gelmedim.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,515
İsim
Kadir
Fiyatı yükseltmek için stokları koklatıp koklatıp çekiyorlar . tamam rağbet var ama hiç mi ön hazırlığı yapılmadı yani bu kartlarında böyle az az geldi . Bugün şansa hepsiburada da 29.5 a pulse vardı hemen eridi sonra 31k ya çıktı çektim bir tane benim için önemli olan vade farksız taksitti neyse aldık bakalım .
HB 9070XT 29.500 e getirdi mi ya tüh taksitle baya mantıklı oluyor baya iyi fiyata getirmiş HB

KONSOL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Furkan
Malesef ben müşterilerime bu garantiyi veremiyorum. 2 Slot bir kart ve yinede giriş seviyesi (O kadar kalın sayılmaz 3 slot kartlara göre). Daha ilk 2 günden buzzer sesi (coil whine) şikayeti bir kaç kişiden almış durumda. Nitro+ modeli 3 slot bir kart materyal olarak iki kart arasında ciddi fark var. Yine hiç pulse modeli aldırmıyorum demiyorum fakat 7800 XT ve 7900 XT aldırdığım müşterilerimde de coil whine sesine denk geldiğim durumlar oldu. Şimdide bir müşterime Gigabyte 9070 XT Gamig OC modeli almıştık. Bunda da garip bir şekilde sıcaklıklarla ilgili şikayetlerde görmeye başladım. Umarım baş ağrıtacak bir durum olmaz. Aynı işi yapacak olan kartlarda aynı performans alınmasına rağmen malzemede ciddi farklar var. Bu durum kaçınılmaz bir gerçek. Umarım 9070 serisi pulse kartlarda uzun kullanımda sorunlara sebep olmaz. Çünkü şu anda almak isteyen müşterilerimde var. Maddi sınırı buna yettiği için alacaklar.
9070 XT Pulse 3 slot hocam, bir videolarına bakın dediğim gibi. Coil Whine en çok Astral ve Rog kartlarda var malum. Sadece bobin kalitesi değil, dizilimi de etkiliyor. Müşterilerin takıntı derecesini bilemem tabi siz daha iyi bilirsiniz ama karttan karta değişen şans işi malum. Pulse gerçekten güzel kart, müsait zamanınızda büyük kanal testlerine karşılaştırmalara, kullanıcı videolarına bakın derim. Nitro ile tabi ki kıyaslanamaz, kablo kanalı olayı bile ayrı bir boyut Nitro'nun. Ama bu seride Pulse alınacak bir kart olmuş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Uğur ceylan
Malesef ben müşterilerime bu garantiyi veremiyorum. 2 Slot bir kart ve yinede giriş seviyesi (O kadar kalın sayılmaz 3 slot kartlara göre). Daha ilk 2 günden buzzer sesi (coil whine) şikayeti bir kaç kişiden almış durumda. Nitro+ modeli 3 slot bir kart materyal olarak iki kart arasında ciddi fark var. Yine hiç pulse modeli aldırmıyorum demiyorum fakat 7800 XT ve 7900 XT aldırdığım müşterilerimde de coil whine sesine denk geldiğim durumlar oldu. Şimdide bir müşterime Gigabyte 9070 XT Gamig OC modeli almıştık. Bunda da garip bir şekilde sıcaklıklarla ilgili şikayetlerde görmeye başladım. Umarım baş ağrıtacak bir durum olmaz. Aynı işi yapacak olan kartlarda aynı performans alınmasına rağmen malzemede ciddi farklar var. Bu durum kaçınılmaz bir gerçek. Umarım 9070 serisi pulse kartlarda uzun kullanımda sorunlara sebep olmaz. Çünkü şu anda almak isteyen müşterilerimde var. Maddi sınırı buna yettiği için alacaklar.
Vallahi hocam bilgilendirme için öncelikle teşekkür ederim . cw gerçekten çok sıkımtı ama az miktarda olursa beni çok etkilemiyor kulaklık ile oynuyorum oyunları ama o kadar para verip bununla karşılaşmak gerçekten can sıkıcı .

atar1993

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Muhammed
Instagram
ig:muhammedatar_
Steam
https://steamcommunity.com/id/atar1993/
9070 XT Pulse 3 slot hocam, bir videolarına bakın dediğim gibi. Coil Whine en çok Astral ve Rog kartlarda var malum. Sadece bobin kalitesi değil, dizilimi de etkiliyor. Müşterilerin takıntı derecesini bilemem tabi siz daha iyi bilirsiniz ama karttan karta değişen şans işi malum. Pulse gerçekten güzel kart, müsait zamanınızda büyük kanal testlerine karşılaştırmalara, kullanıcı videolarına bakın derim. Nitro ile tabi ki kıyaslanamaz, kablo kanalı olayı bile ayrı bir boyut Nitro'nun. Ama bu seride Pulse alınacak bir kart olmuş.
İncelemelere bende baktımda. Şuan için değerleri eski nesillere göre çok iyi durumda. Fakat uzun kullanımda ne durumda olacak bilemiyorum. Bazıları sıcaklık değerleri iyi olduğu için OC yapmaya bile başladı. Tabi 1 yıllık bir kullanımdan sonra sıkıntı olmazsa müşterilerim açısından bende rahat olacağım. Umarım ilerde de üzmez.

KONSOL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Furkan
İncelemelere bende baktımda. Şuan için değerleri eski nesillere göre çok iyi durumda. Fakat uzun kullanımda ne durumda olacak bilemiyorum. Bazıları sıcaklık değerleri iyi olduğu için OC yapmaya bile başladı. Tabi 1 yıllık bir kullanımdan sonra sıkıntı olmazsa müşterilerim açısından bende rahat olacağım. Umarım ilerde de üzmez.
Umarım hocam, amaç en uygun ve mantıklı olan kartı almak. Gigabyte da beni şaşırttı, Gaming OC genelde orta segment oluyor. Eagle-Windforce ısınıyordu, Gaming fena olmuyordu. Yabancı forumlarda da şikayet gördüm dediğiniz gibi. Halbuki gözüm kapalı alırdım Pulse yerine bunları görmesem.

atar1993

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Muhammed
Instagram
ig:muhammedatar_
Steam
https://steamcommunity.com/id/atar1993/
Vallahi hocam bilgilendirme için öncelikle teşekkür ederim . cw gerçekten çok sıkımtı ama az miktarda olursa beni çok etkilemiyor kulaklık ile oynuyorum oyunları ama o kadar para verip bununla karşılaşmak gerçekten can sıkıcı .
Bu yeni nesilde eski seriler gibi kritik düzeyde ses vermiyor. Bi ara 7800 XT pulse modelini bir müşterime almıştım. Fiyat baya uygun olduğu için aldıkda aldığımız diğer 7800 XT pulse modellerinden kat kat daha kötü durumda olmuştu. Bazen aynı seride bile daha kötü olabiliyor. Benchmark testinde kulağımı delecek bir çığlık sesini duyduğumu halen anımsarım.😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

Umarım hocam, amaç en uygun ve mantıklı olan kartı almak. Gigabyte da beni şaşırttı, Gaming OC genelde orta segment oluyor. Eagle-Windforce ısınıyordu, Gaming fena olmuyordu. Yabancı forumlarda da şikayet gördüm dediğiniz gibi. Halbuki gözüm kapalı alırdım Pulse yerine bunları görmesem.
Nedense bu gigabyte ekran kartı tarafında hep bi yerden patlak veriyor. Bi ara müşterilerime toplu olarak RTX 3070 Gaming ve Eagle modellerini almıştım. Hayatımın en büyük hatası oldu. Kartların bir kısmı bellek arızalarıyla sonuç verdi. Karttaki hafif bir bükülme karttaki bellekleri yerinden söküyordu.

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
pozalba
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,644